ΠΑΟΚ

Αποδοκιμασίες σε Νομπόα που φεύγει για το Κόπα Άμερικα

Αποδοκιμασίες σε Νομπόα που φεύγει για το Κόπα Άμερικα
Νομπόα INTIME SPORTS

Ο τελευταίος αγώνας του Νομπόα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν ήταν αυτός της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο μέσος από το Εκουαδόρ αποδοκιμάστηκε κατά την αποχώρησή του.

Ο Κριστιάν Νομπόα δεν θα αγωνιστεί σε άλλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για φέτος, καθώς θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα. Ο έμπειρος μέσος θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αποδοκιμάστηκε έντονα από ορισμένους οπαδούς της ομάδας κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Αντιθέτως, ο Λίνο αποθεώθηκε και πάλι από τους φιλάθλους την ώρα που έφευγε.

Βίτορ: "Είμαι καλά"

Ο Μιγκέλ Βίτορ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όμως μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως είναι καλά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λεωφόρο. Βέβαια, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός επισήμανε πως το αν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα είναι στην κρίση του προπονητή.

Σαλπιγγίδης: "Δεν ξέρω ακόμη πότε θα είμαι έτοιμος"

Ο Σαλπιγγίδης τη στιγμή της αποχώρησής του από το γήπεδο ανέφερε πως δεν ξέρει ακόμη πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει την ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ