ΠΑΟΚ

Αποδείξεις ανωτερότητας θέλει να στείλει ο ΠΑΟΚ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη με πειστική εμφάνιση απόψε για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είναι η αμφισβήτηση που δέχθηκαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει των playoffs που αρχίζουν απόψε δεν ήταν μόνο αγωνιστική. Για την ακρίβεια, ήταν κυρίως ψυχολογική και στη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε έγιναν πολλές συζητήσεις μεταξύ του Βλάνταν Ίβιτς και των συνεργατών του με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αυτές επικεντρώθηκαν, κατά κύριο, λόγο στα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά της ΑΕΚ (και όχι μόνο...) για την γνησιότητα της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω του οφσάιντ στη φάση του γκολ του Ενρίκε.

"Ακούμε τους αντιπάλους να μιλάνε μόνο για το οφσάιντ, "ξεχνούν" το πέναλτι που προηγήθηκε στον Κρέσπο, όπως και το ότι ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο", είναι μερικά από τα όσα αναφέρονται στις συζητήσεις εντός αποδυτηρίων.

Έτσι, το σύνθημα για τον ΠΑΟΚ απόψε είναι ένα και ο Ϊβιτς με το τιμ του έχουν φροντίσει να το περάσει στο μυαλό των παικτών: "Είμαστε καλύτεροι, πάμε να το δείξουμε και στην Τούμπα για να το καταλάβουν όλοι όσοι μας αμφισβητούν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ