ΠΑΟΚ

Από το "όχι στο ΟΑΚΑ", λέει "ναι" ο ΠΑΟΚ

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Μπορεί ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση να κράτησε ανοιχτό παράθυρο για αλλαγή έδρας του τελικού σε περίπτωση πρόκρισης του Δικεφάλου του Βορρά, όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές. Το Sport24.gr εξηγεί.

Αν και με δήλωσή του στο περιθώριο της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αλλαγής έδρας, ρίχνοντας στο τραπέζι τα ονόματα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και του Πανγκρήτιου, το ΟΑΚΑ είναι η επικρατέστερη επιλογή.

Μπορεί στα γραφεία της Τούμπας να μην έχει ανοίξει θέμα έδρας του τελικού (είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο), ωστόσο, από τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του, προκύπτει ξεκάθαρη προτίμηση "για το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο στάδιο της χώρας", όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Φυσικά, σ' αυτή την πρώτη εκτίμηση παίζουν ρόλο και όσα συνέβησαν στον Βόλο, τα επεισόδια που ο Δικέφαλος του Βορρά πλήρωσε με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Το ζήτημα βέβαια θα συζητηθεί διεξοδικά και θα υπάρξει επίσημη θέση του συλλόγου, εφόσον ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ