ΠΑΟΚ

Από τη Θράκη ως τη Ρόδο

Από τη Θράκη ως τη Ρόδο

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την μετακίνηση έντεκα παιδιών στην Θεσσαλονίκη. Η βράβευση του Γιώργου Μακρή. Δωρεάν είσοδος (με εισιτήριο) στο ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πούσκας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή του στα τμήματα υποδομής μέσω των ακαδημιών που λειτουργούν ανά την Ελλάδα υπό την σκέπη του, με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί την ενσωμάτωση έντεκα παιδιών στις ασπρόμαυρες ακαδημίες.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη από την Θράκη, τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Μιχάλη Ιγνατίου και τα αδέλφια Γιώργος και Ανδρέας Τέλος από την Δράμα, τον Μιχάλη Μπατήρα από την Καβάλα, τους Κωνσταντίνο Παλαιολόγου και Δημήτρη Αμπατζίδη από την Κατερίνη, τους Γρηγόρη Χνάρη και Γιάννη Μανιωλούδη από το Ρέθυμνο και τον Νίκο Μπουρνέλη από τη Ρόδο.

Η βράβευση του Γιώργου Μακρή

Ο Γιώργος Μακρής, που φόρεσε την φανέλατου Δικεφάλου από το 1962 μέχρι το 1971 (143 συμμετοχές - 3 γκολ) ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας, με την ΠΑΕ να ανεβάζει το βίντεο από την βράβευσή του.

Δωρεάν είσοδος (με εισιτήριο) στο ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πούσκας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως η είσοδος των φιλάθλων στην αναμέτρηση για το Yoouth Champions League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ακαδημία Πούσκας (η ρεβάνς του 1-1) θα είναι δωρεάν. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο (6:00) θα πρέπει να πάρουν εισιτήριο από το εκδοτήριο θα βρίσκεται μπροστά στην είσοδο των γραφείων διοίκησης του Καυτανζογλείου και θα λειτουργεί μόνο τη μέρα του αγώνα από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Τα εισιτήρια θα διατεθούν δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ