ΠΑΟΚ

Από γκάφες τα μισά φετινά γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ

Από γκάφες τα μισά φετινά γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ
Όλσεν INTIME SPORTS

Επτά γκολ έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος εκ των οποίων τα πέντε είναι από... γκάφες ποδοσφαιριστών του (VIDEO).

Δύσκολο βράδυ για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή που μας πέρασε. Ο Δικέφαλος του βορρά παρότι έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχασε με 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ζάιρο.

Το πρώτο γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων μπήκε μετά λάθος έξοδο του ασταθή Όλσεν, ενώ το 2-0 με αυτογκόλ του Σάμπο μέσα από τη μικρή περιοχή. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα επτά γκολ παθητικό σε οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό βέβαια είναι το μικρότερο κακό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης...

Παραπάνω από τα μισά με γκάφες!

Παρατηρώντας καλύτερα τα γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ, συμπεραίνουμε πως τα πέντε από αυτά έχουν σημειωθεί μετά από κακές επιλογές των δυο τερματοφυλάκων (Γλύκος, Όλσεν) και ενός μέσου (Σάμπο).

Κι αν στην περίπτωση του τελευταίου (Έρικ Σάμπο) ρόλο παίζει η ατυχία, στις άλλες σίγουρα έχει να κάνει και με την ικανότητα. Δείτε σε βίντεο τα γκολ που προήλθαν από γκάφες και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Τα γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ

16/07/15 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-1

06/08/15 Σπάρτακ Τρνάβα - ΠΑΟΚ 1-1

27/08/15 Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ 1-1

30/08/15 Γιάννινα - ΠΑΟΚ 3-1

Η παρακάμερα του ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Ένα ματς γεμάτο πάθος και ένταση ήταν αυτό που διεξήχθη στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ. Σ' αυτό προσπάθησε να... παίξει την ώρα του αγώνα και ο Ίγκορ Τούντορ κι αν έχετε διαφωνία, δείτε το βίντεο από την παρακάμερα του PAOK TV.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ