ΠΑΟΚ

"Απίθανο να παραμείνει στη Σετούμπαλ ο Πέλκας"

"Απίθανο να παραμείνει στη Σετούμπαλ ο Πέλκας"
INTIME SPORTS

Το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Abola". Μακ: "Το καλό είναι ότι έχουμε μπόνους δύο βαθμών", σίγουρος νικητής στις εκλογές της ΕΠΣΜ ο Γραμμένος.

Οπως αναφέρεται σε σημερινό (20/5) δημοσίευμα της abola ο Δημήτρης Πέλκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σετούμπαλ.

Φέτος έπαιξε στην πορτογαλική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά τη νέα περίοδο "είναι απίθανο να παραμείνει", σύμφωνα με όσα γράφονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Στην Σετούμπαλ μπορεί να θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Πέλκα, ωστόσο, όπως τονίζεται το ποσό των 350.000 ευρώ είναι απαγορευτικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και έπειτα θα φανεί τι θα συμβεί με την περίπτωσή του.

"Θέλουμε να πετύχουμε"

Ο Ρόμπερτ Μακ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ: "Θέλουμε να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλό είναι ότι έχουμε μπόνους δύο βαθμών. Ξεκινάμε την Τετάρτη στο γήπεδο του Ατρόμητου, πάμε για να κερδίσουμε στην Αθήνα".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πλέι οφ. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, αλλά συνήθως θα παίζουμε το βράδυ".

Αποσύρει το ψηφοδέλτιό του ο Σχιζοδήμος

Εν τω μεταξύ, απογοητευμένος από τα νούμερα ενόψει των εκλογών για την Ενωση Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Σχιζοδήμος σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει το ψηφοδέλτιο του, όπως μετέδωσε το Metropolis 95.5.

Ετσι η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου στο πλευρό του οποίου βρίσκεται και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μετά από προτροπή του Ιβάν Σαββίδη, θα είναι σίγουρα στην προεδρία της Ενωσης μετά την 25η Μαϊου, αφού οι εκλογές έπειτα απ' αυτή την εξέλιξη θα έχουν τυπικό χαρακτήρα. Εντός της επόμενης ώρας η απόσυρση του Βασίλη Σχιζοδήμου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Δημοσίευμα για Μακάμπι-Γκολάσα

Ο Εγιάλ Γκολάσα άφησε το περασμένο καλοκαίρι την πατρίδα του για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.maariv.co.il δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Ισραήλ, αφού ενδιαφέρεται για την περίπτωση του η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οπως τονίζεται στο ρεπορτάζ εξελίξεις στο ζήτημα αναμένονται αρχές Ιουνίου, ενώ θυμίζουμε ότι ο Γκολάσα έχει με τον Δικέφαλο άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ