ΠΑΟΚ

"Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Μάτρι"

"Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Μάτρι"

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, o Αλεσάντρο Μάτρι αρνήθηκε προσφορά του ΠΑΟΚ γιατί θέλει να παραμείνει στην χώρα του. Στα 10.862 τα διαρκείας του "Δικεφάλου".

Για τον Αλεσάντρο Μάτρι και τον ΠΑΟΚ γράφουν οι Ιταλοί. Οπως αναφέρεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Sky Sport, ο 31χρονος -Ιταλός- επιθετικός απέρριξε προσφορά του "Δικεφάλου". Στην Ιταλία τονίζεται πως ο Μάτρι θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και γι' αυτό είπε "όχι" στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάτρι την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Λάτσιο, έχοντας τέσσερα γκολ σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ γενικώς έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί στην Μίλαν, στην Γιουβέντους, στην Τζένοα, στην Φιορεντίνα και παλαιότερα στην Κάλιαρι.

Στα 10.862 τα διαρκείας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ως τώρα έχουν "φύγει" 10.862 διαρκείας. Επίσης στον ΠΑΟΚ λένε πως... "όποιος θελει να αγοράσει σήμερα πλέον μόνο μέσω ίντερνετ μεχρι τις 00:00. Μετά η διάθεση θα συνεχιστεί την Πέμπτη από τις 09:00". Σχετικά με το ματς με τον Αγιαξ τονίζεται ότι " στη θύρα 7 θα διατεθούν ελάχιστα εισιτήρια (διψήφιος αριθμός) γιατί τα υπόλοιπα είναι διαρκείας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ