ΠΑΟΚ

"Απέρριψε ΠΑΟΚ και Γρανάδα ο Λαμπιάντ"

"Απέρριψε ΠΑΟΚ και Γρανάδα ο Λαμπιάντ"
Ζακάρια Λαμπιάντ

Η περίπτωση του Ζακαριά Λαμπιάντ φαίνεται πως απομακρύνεται για τον ΠΑΟΚ, καθώς ολλανδικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως απέρριψε πρόταση του "δικεφάλου" διότι θέλει Φιτέσε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο για το αυριανό (23/7) παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ζακαριά Λαμπιάντ φέρεται να απασχόλησε τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο σημερινό (22/7) δημοσίευμα της ιστοσελίδας " soccernews.nl" υποστηρίζει πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός απέρριψε τις προτάσεις του "δικεφάλου" και της Γρανάδα, που είχε δείξει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επικαλούμενη πληροφορίες της πορτογαλικής "A Bola".

Παράλληλα, επισημαίνει πως ο Μαροκινός θέλει να αγωνιστεί και πάλι στη Φιτέσε (έπαιξε πέρσι ως δανεικός) διότι δεν υπολογίζεται στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όπου ανήκει μέχρι τι 2017. Οι Ολλανδοί αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο παίκτης δεν θέλησε να επιλέξει μια αβέβαια περιπέτεια στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, στο τέλος γράφουν πως η Σπόρτινγκ επιθυμεί να πουλήσει και όχι να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη, πράγμα που καθιστά δύσκολη την επιστροφή του στη Φιτέσε, επειδή δεν διαθέτει το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να τον κάνει δικό της.

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εφιστώντας τους την προσοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το πρώτο καλωσόρισμά μας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας περιόδου, στο πρώτο βήμα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι που ευχόμαστε να πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα μας.

Στην σεζόν που ξεκινάει ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τερματίσει την ευρωπαϊκή του τιμωρία που τελεί υπό τριετή αναστολή και στο αυριανό ματς όλοι μαζί προστατεύουμε την εικόνα του Συλλόγου!

Ως γνωστόν απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – έναρξη ματς) και της Θύρας 4 (15:00-έναρξη ματς). Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης και της Θύρας 8, καθώς μόλις 20 φίλαθλοι τηςΛοκομοτίβα θα φιλοξενηθούν στον χώρο των επισήμων.

Οι κάτοχοι parking pass θα χρησιμοποιήσουν το σχολείο απέναντι από το γήπεδο, ενώ εγκαινιάζεται και η νέα οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ