ΠΑΟΚ

Απέκλεισε Βαρέλα, Τζιόλη και Πέλκα ο Ίβιτς

Απέκλεισε Βαρέλα, Τζιόλη και Πέλκα ο Ίβιτς
Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Βαρέλα, Τζιόλη Πέλκα, Πούγγουρα και Κοροβέση ταξιδεύει την Τετάρτη (17/8) στη Γεωργία ο ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League με τη Ντινάμο Τιφλίδας.

Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης (17/8) "πετάει" η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Γεωργία, καθώς στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Τιφλίδας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του Europa League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το απόγευμα με τον Έργκους Κάτσε να μην συμμετέχει (λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα) και τον Αχιλλέα Πούγγουρα να ακολουθει μέρος της (λόγω βάρους στον προσαγωγό). Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική και εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να λειτουργήσουν σε αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Τιφλίδα. Στη διάθεση του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Από τους 27 παίκτες που έχουν δηλωθεί στην UEFA για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ο Ίβιτς πορετίμησε να αφήσει εκτός αποστολής πέντε και συγκεκριμένα τους: Βαρέλα (κρίθηκε ανέτοιμος), Τζιόλη, Πέλκα, Πούγγουρα και Κοροβέση. Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Πήρε τον Αζίζι του Εργοτέλη για την ακαδημία

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μεταγραφή νεαρού παίκτη για την Ακαδημία του. Πρόκειται για τον Νεκτάριο Αζίζι που αποκτήθηκε από τον Εργοτελη. Για τη μεταγραφή του, η κρητικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εξής: "Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νεκτάριου Αζίζι.

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής, ακόμα ένα "δημιούργημα" της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη, ο οποίος αγωνίστηκε με τους Νέους Εργοτέλη την περυσινή περίοδο, κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειξε ότι τον θέλει περισσότερο, καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις τόσο του Εργοτέλη όσο και του παίκτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συνεργασία της, ειδικότερα τον Αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση και τον Επικεφαλής Ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ και Επίτιμο Πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Νίκο Τζώρτζογλου, για τη σημαντική συμβολή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Νεκτάριο ό,τι καλύτερο! ΥΓΕΙΑ, τύχη και επιτυχίες! Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει με επιτυχία την παράδοση των παιδιών του Εργοτέλη και θα κάνει μια σπουδαία καριέρα! Νεκτάριε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ