ΠΑΟΚ

Απέδειξε ότι διαθέτει βάθος στο ρόστερ ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr γράφει για τις άκρως θετικές επανεμφανίσεις των Μακ, Ελ Καντουρί και Σάχοβ στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που φέρνουν ανταγωνισμό στις θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Σημαντικά αγωνιστικά κέρδη προέκυψαν από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου. Η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας καταιγιστική κυρίως στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού όπου δημιούργησε αρκετές φάσεις και προηγήθηκε με 2-0 από το 15ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς ξεχωρίζοντας με την απόδοσή τους στο ματς, ήταν ο Ρόμπερτ Μακ (δύο ασίστ), ο Ομάρ Ελ Καντουρί (πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα) και ο Γεβγέν Σάχοβ (άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό).

Οι τρεις προαναφερθέντες δικαίωσαν στο έπακρο την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να τους επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαν πάρει αρκετές ευκαιρίες και δεν είχαν πείσει με τις εμφανίσεις τους, όμως η χθεσινή τους απόδοση ήταν άκρως πειστική και έστειλαν το μήνυμα πως μπορούν να προσφέρουν. Όχι μόνο λόγω της συμμετοχής τους στα γκολ, αλλά με την συνολική τους εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μακ, πέρα από τις δύο ασίστ που είχε, μοίρασε ακόμη 3-4 τελικές πάσες που δεν αξιοποιήθηκαν ενώ αποτελούσε μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα με τις διεισδύσεις του από την αριστερή πλευρά αλλά και από τον άξονα. Συνολικά έχει εφέτος 32 ματς, 5 γκολ, 5 ασίστ και 31 τελικές σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο οι εμφανίσεις του μέχρι προχθές δεν ήταν αυτές που περίμεναν στην Τούμπα.

Ο Ελ Καντουρί πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, που συνοδεύτηκε και από το παρθενικό του γκολ στην Super League (είχε σκοράρει σε ματς Κυπέλλου). Πιθανώς αυτό να του τόνωσε και την ψυχολογία καθώς σημειώθηκε νωρίς, στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Ηταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του και είχε ενέργεια στο παιχνίδι του βοηθώντας στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.Ο Μαροκινός έχει μέχρι τώρα 18 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Σάχοβ που άνοιξε το δρόμο για την άνετη επικράτηση του Δικεφάλου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα και ήταν επίσης εξαιρετικός με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή. Ο 27χρονος Ουκρανός αποδεικνύει ότι είναι σημαντικη μονάδα. Στη σεζόν που διανύουμε έχει 27 ματς, 2 ασίστ και 7 γκολ και αν βάλει ένα ακόμη πιάνει την περσινή επίδοσή του.

Αναμφίβολα, οι τρεις αυτές λύσεις απέδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει βάθος στο ρόστερ του φέτος, ενώ αναμένεται στο φινάλε της σεζόν να προσθέσουν έξτρα ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή και στις θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς που συνέχισε να σκοράρει και δεν χάνει τη θέση του ως βασικός σέντερ φορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ