ΠΑΟΚ

"Απάντηση" Γ. Σαββίδη σε Καραπαπά: "Ναι, η Χούντα έπεσε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στο σχόλιο του Κώστα Καραπαπά με αφορμή την τιμωρία του Ολυμπιακού από το πειθαρχικό όργανο της Super League. Τι έγραψε ο υιός του Ιβάν Σαββίδη στα ελληνικά και στα ρώσικα. (PHOTO).

Ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω social media σχολίασε με δηκτικό τρόπο την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League, για την ποινή που επέβαλε στον Ολυμπιακό ( -3 βαθμούς, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό γήπεδο και 90.000 ευρώ πρόστιμο). Μετά τη νίκη (3-0) του ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΛ, ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Αγάπη μου παπί, τα χρόνια που ασελγούσαν στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ομάδα πέρασαν... τα χρόνια που η ατιμωρησία ήταν σύνηθες φαινόμενο, πέρασαν. Ναι, η Χούντα έπεσε. Οι Κυριακές μας επέστρεψαν και πλέον ο καθένας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται". Ακολούθησε ένα υστερόγραφο γραμμένο στα ρώσικα, το οποίο στην ελληνική γλώσσα έχει ως εξής:

Υ.Γ.: "25/2 (ημέρα διεξαγωγής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός) Μην ξεχάσετε να πάρετε πολλές χαρτοπετσέτες μαζί σας. Θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς στα αποδυτήρια".

"Απάντηση" Γ. Σαββίδη σε Καραπαπά: "Ναι, η Χούντα έπεσε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το δηκτικό σχόλιο του Καραπαπά για την ποινή του Ολυμπιακού
Αφιέρωσε τη νίκη στον Ελ Καντουρί ο Γιώργος Σαββίδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ