ΠΑΟΚ

Απαγόρευση σε κινητά και ωράριο από Τούντορ

Απαγόρευση σε κινητά και ωράριο από Τούντορ
Τούντορ INTIME SPORTS

Νέοι κανόνες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για αυστηρή πειθαρχία εντός ομάδας. Ποιοι οι νέοι κανόνες που αποφάσισε να επιβάλει. Δοκίμασε σχήματα 3-5-2 και 4-3-3 ο Κροάτης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ με το καλημέρα δίνει το στίγμα του σε ό,τι έχει να κάνει με τους κανόνες που θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ. Μία μέρα μετά το πρόστιμο στον Φακούντο Περέιρα (500 ευρώ) για την καθυστερημένη έλευσή του στην "πρώτη" της ομάδας, ο Κροάτης τεχνικός ανακοίνωσε άλλους δύο κανόνες που θα ισχύουν από 'δω και στο εξής.

Ο ένας είναι η απαγόρευση χρήσης κινητών εντός αποδυτηρίων και ο δεύτερος η επιβολή ωραρίου που επιτρέπει στους παίκτες να βγαίνουν εκτός σπιτιού μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Προφανώς και ο Κροάτης έχει συζητήσει αρκετά με τον Άρνεσεν για το ζήτημα των αποδυτηρίων, που τα πρώτα χρόνια Σαββίδη απασχόλησαν πολύ τους υπεύθυνους της ομάδας.

Τελευταίο φιλικό με Ντίνπρο

Εξάλλου, έγινε γνωστό ότι το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει με την Μπριζ θα δοθεί με αντίπαλο την Ντνίπρο την οποία είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι ο ΠΑΟΚ. Η ημερομηνία δεν αλλάζει (10/7). Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό είναι στις 4/7 κόντρα σε μικτή Βέλγων-Ολλανδών ελεύθερων επαγγελματιών και το δεύτερο στις 8/7 με αντίπαλο τη Μπόχουμ.

Δοκίμασε συστήματα 3-5-2 και 4-3-3 ο Τούντορ

Το πρωί του Σαββάτου (27/6) δόθηκε βάρος στην φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα στην τακτική. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ το ένα γκρουπ παικτών αγωνίστηκε σε πιεστικά παιχνίδια μικρού χώρου με τέσσερις μικρές εστίες και το άλλο ακολούθησε ξεκάθαρο πρόγραμμα τακτικής ανάπτυξης υπό συγκεκριμένο σύστημα. Μετά, τα δύο γκρουπ ενοποιήθηκαν για ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα και συγκεκριμένων περιορισμών σε επαφές.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ζητούσε συνεχής κίνηση, λίγες επαφές, οι συμπαίκτες να δίνουν λύση στον παίκτη που έχει τη μπάλα και άμεσο επιθετικό πρέσινγκ στο σημείο που χάνεται η μπάλα. Οσο για τα συστήματα; Η μία ομάδα αγωνίστηκε σε σχηματισμό 3-5-2 και η άλλη σε 4-3-3 ενώ το τεχνικό επιτελείο έκανε παρατηρήσεις όταν γινόταν λάθη. Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ ενώ την Κυριακή η ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00.

Τα "πάμε" του Ιγκόρ και το κινητό του Φρανκ

Απόλυτα ενδεικτικό των όσων γίνονται καθημερινά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εδώ και δύο μέρες είναι το video της απογευματινής προπόνησης του Δικεφάλου. Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει στα αγγλικά και με δυνατή φωνή οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ με εμμονή στο σωστό passing game και το πρέσινγκ, την ώρα που ο Φρανκ Άρνεσεν μιλά ασταμάτητα στο κινητό για να προωθήσει τα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ