ΠΑΟΚ

Αντονις: "Μπερμπάτοφ όπως... Ντελ Πιέρο"

Αντονις: "Μπερμπάτοφ όπως... Ντελ Πιέρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στο εξωτερικό ο Τέρι Αντονις, ο οποίος τον παρομοίωσε με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στο εξωτερικό ο Τέρι Αντονις, ο οποίος παρομοίωσε τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΚ με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Συγκεκριμένα είπε:

" Ο Μπερμπάτοφ είναι επαγγελματίας μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Προπονείται σκληρά και στους αγώνες όλοι ξέρουν τι ποδοσφαιριστής είναι. Θα ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αν αγωνιζόταν σε αυτό. Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει με το μέλλον του Μπερμπάτοφ και δεν έχουν ακούσει τίποτα. Πρόκειται για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή και έχω μόνο καλά πράγματα να πω γι' αυτόν.

Παίκτες με την υψηλή ποδοσφαιρική ποιότητα και τα αγωνιστικά στάνταρ του Μπερμπάτοφ θα τα πήγαιναν εξαιρετικά στην Αυστραλία. Αυτό ισχύει όπου κι αν αγωνιστούν, είτε είναι στην Ευρώπη, είτε αλλού. Είναι ευχαρίστηση να προπονούμαι με έναν τέτοιο παίκτη και όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, ενθουσιάστηκα. Φαινόταν τρελό να είμαι μαζί του στην καθημερινότητα του. Θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις την προπόνηση που κάνει για να το πιστέψεις.

Μου θυμίζει πολύ τον Ντελ Πιέρο, όταν ήμασταν συμπαίκτες στην Αυστραλία. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν πράγματα που άλλοι δεν μπορούν και είναι πραγματικά απίστευτο να τους έχεις συμπαίκτες. Ο Μπερμπάτοφ προσεγγίζεται εύκολα και έχει εξαιρετική συμπεριφορά με τους νεότερους παίκτες. Σε κάθε ομάδα θα συναντήσεις διαφορετικούς χαρακτήρες και ο Μπερμπάτοφ είναι ήσυχος. Δουλεύει στις προπονήσεις και προσπαθεί να γίνεται καλύτερος καθημερινά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ