ΠΑΟΚ

Άντονις: "Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ"

Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith)
Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith) AP

Ο 22χρονος Τέρι Άντονις μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Οι Βόσνιοι γράφουν πως ο Γκόικο Τσίμιροτ έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στο "δικέφαλο του βορρά".

Πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα για να κλείσει τη μεταγραφή τον στον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος μέσος, Τέρι Άντονις, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα είπε:

"Για εμένα σημαίνει παρά πολλά η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ. Πηγαίνω πίσω στην πατρίδα των παπούδων μου.Το κοινό εκεί είναι ιδιαίτερα φανατικό...", είπε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός: " Όταν πάω εκεί, θα μιλήσω μαζί τους. Έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και με το τεχνικό επιτελείο. Θα μιλήσουμε ξανά μόλις πάω Θεσσαλονίκη".

Για τον ΠΑΟΚ: " Είμαι ενθουσιασμένος που θα προπονούμαι με αυτήν την ομάδα, που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Βλέπω συνέχεια videοs στο youtube, τους βλέπω συνέχεια να παίζουν και σκέφτομαι ότι είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει. Ελπίζω αυτή η μεταγραφή να κάνει και άλλα παιδιά από την Αυστραλία να πάρουν δύναμη και στόχο για να πετύχουν κάτι, όπως ο αδερφός μου ο Τζὀρτζ. Οι παππούδες μου, οι φίλοι, η οικογένειά μου με βοήθησαν να αποφασίσω να πάω πίσω στην Ελλάδα".

"Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ"
Δημοσίευμα από τη Βοσνία ισχυρίζεται πως η Σεράγιεβο αποδέχτηκε την προσφορά του ΠΑΟΚ και ο Γκόικο Τσίμιροτ θα ταξιδέψει το Σάββατο (15/8) στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον "Δικέφαλο".

"Τελειωμένη" θεωρούν τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ τα ΜΜΕ της Βοσνίας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα " sportsport.ba" υποστηρίζει πως η Σεράγιεβο αποδέχτηκε την πρόταση του "Δικεφάλου" και πως ο 22χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος θα μεταβεί αύριο στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ιμπράκοβιτς, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το κόστος της μεταγραφής θα αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Τσίμιροτ θα φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ συνολικά. Επιπλέον, οι Βόσνιοι αναφέρουν πως ο νεαρός μέσος έμεινε εκτός αποστολή για το ματς με τη Ζρίνσκι κι επομένως δεν θα ξανααγωνιστεί με την ομάδα της πατρίδας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ