ΠΑΟΚ

Άντονις: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Άντονις: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου του βορρά" παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV. Δείτε το σχετικό video.

Ο Τέρι Άντονιτς, υπέγραψε το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις: " Οι πρώτες μου σκέψεις είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με υπέροχους οπαδούς, μεγάλους παίκτες και απίθανους οπαδούς".

Για τον ερχομό του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ: " Ναι σίγουρα είναι μια απίθανη εμπειρία για μένα. Οτανμου παρουσιάστηκε η ευκαιρία ήθελα να έρθω, εδώ είναι η πατρίδα μου. Από εδώ κατάγονται οι παππούδες μου και οι γονείς μου και νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ".

Για την Ελλάδα: " Ο παππούς μου και η γιαγιά μου έχουν πολλές ιστορίες και τώρα που βρίσκομαι εδώ βλέπω αυτά που μου μετέφεραν. Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με ωραίους ανθρώπους και ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Για μένα το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό. Είναι ένα ανοδικό βήμα μου. Μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου το να παίξω με μεγάλους παίκτες, να παίξω στο εξωτερικό. Είναι πρόκληση να φύγω από την Αυστραλία και να δοκιμάσω τον εαυτό μου κόντρα σε σπουδαίους παίκτες".

Για τους στόχους του: " Να παίξω στον ΠΑΟΚ. Να γίνω βασικός και να δώσω τα πάντα για την ομάδα, τον κόσμο και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ".

Για τον εαυτό του: " Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Εχουν μιλήσει αρκετοί για μένα, αλλά εγώ θέλω να παίξω, να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να αφήσω το ποδόσφαιρο να μιλήσει για μένα. Θα δώσω ό,τι μπορώ".

Η συνέντευξη του Άντονις:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ