ΠΑΟΚ

Άντονις για το κέντρο του ΠΑΟΚ

Άντονις για το κέντρο του ΠΑΟΚ
COPYRIGHT NEWS CORP AUSTRALIA

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό-ίσως και για να πιέσει τη Σαράγεβο για Τσίμιροτ-και οι πληροφορίες από τη χώρα των καγκουρό μιλούν για συμφωνία του Δικεφάλου με τη Σίδνεϊ με 500.000 δολάρια. Πώς κατέληξε στον 22χρονο μέσο ο Άρνεσεν.

Στο μεταγραφικό πλάνο του Φρανκ Άρνεσεν υπήρχε καταγεγραμμένη η ανάγκη ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει έναν ακόμη κεντρικό μέσο. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε να φέρει στην Τούμπα τον Βόσνιο Γκόικο Τσίμιροτ αλλά οι απαιτήσεις της Σαράγεβο (800.000 ευρώ) κρίθηκαν υπερβολικές.Γι'΄αυτό και τις τελευταίες μέρες έκανε στροφή σε άλλες περιπτώσεις παικτών, μία από τις οποίες είναι αυτή του Τερι Άντονις. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός προτάθηκε στον 59χρονο Δανό από Ολλανδό ατζέντη, τον Ρομπ Γιόνσεν (έχει αναλάβει την προώθηση παικτών από την Αυστραλία).

Ο Άντονις θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Αυτραλιανού ποδοσφαίρου, σε ηλικία 14 ετών είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Έβερτον αλλά ακυρώθηκε λόγω των κανονισμών της FIFA. Μετά την ενσωνάτωσή του στην Σίδνεϊ, υπήρξε ενδιαφέρον από Ίντερ και Μίλαν και το 2013 υπέγραψε στην Πάρμα αλλά δεν πήγε ποτέ λόγω ενός τραυματισμού, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Ουτρέχτη.

Ο 22χρονος... Ελευθέριος Αντώνης, όπως είναι το ελληνικό όνομά του, διεθνής με την Ανδρών της Αυστραλίας, είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς, όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ΠΑΟΚ και Σίνδεϊ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 500.000 δολάρια.Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει την είδηση, μιλώντας για ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι και κίνηση τακτικής για να πιεστεί η πλευρά της Σαράγεβο για τον Τσίμιροτ.

"Ο Αμπτνουλάχ δεν ήρθε για ΠΑΟΚ"

Τις επαφές του ΠΑΟΚ με τη Σαράγεβο για τον Γκόικο Τσίμιροτ είχε αποκαλύψει το Sport24 πριν λίγες μέρες. Τις ομολόγησε στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ την παραμονή της ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία ο Φρανκ Άρνεσεν, τονίζοντας πώς ο Δικέφαλος έχει αποσυρθεί λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του Μαλαισιανού ιδιοκτήτη της βοσνιακής ομάδας, Βίνσεντ Ταν.

Την Δευτέρα προέκυψε φημολογία για αναθέρμανση των επαφών των δύο ομάδων, λόγω της παρουσίας του αθλητικού διευθυντή της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή του Μίλαν Στόιτσεφ στον Ατρόμητο.

Ειδικότερα, γίνεται λόγος για ραντεβού Ιμπράκοβιτς-Άρνεσεν που θα γίνει την Τρίτη με αποκλειστικό θέμα της μεταγραφή Τσίμιροτ.Το Sport24.gr προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, το τηλέφωνό του οποίου όμως ήταν κλειστό και έτσι απευθύνθηκε στον υπεύθυνο επικοινωνίας, Τριμπιτς Τάρικ. "Αυτό που γνωρίζω και μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι ο κ. Ιμπράκοβιτς είναι στην Αθήνα μόνο για τη μεταγραφή του Στόιτσεφ στον Ατρόμητο. Δεν έχει καμία επικοινωνία με ανθρώπους του ΠΑΟΚ" τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ