ΠΑΟΚ

"Αντίθετοι δρόμοι" για Πέλκα και Πρίγιοβιτς

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πεπραγμένα των διεθνών του ΠΑΟΚ με αφορμή την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις ομάδες τους, με τον Πέλκα να έχει γράψει 90λεπτη συμμετοχή με την εθνική ομάδα και τον Πρίγιοβιτς να έχει μείνει «θεατής» της αναμέτρησης της εθνικής Σερβίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκέντρωσε και παρουσίασε τα πεπραγμένα των διεθνών που διαθέτει σε όλα τα κλιμάκια. Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Πέλκας αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αίγυπτο, που διεξήχθη στη Ζυρίχη. Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου είχε θετική παρουσία, ήταν πολύ κινητικός, βρέθηκε μέσα στις φάσεις και συνέβαλλε τα μέγιστα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παρακολούθησε από τον πάγκο την φιλική νίκη της Εθνικής Σερβίας με 2-0 επί της Νιγηρίας στο Λονδίνο. Οι Σέρβοι επικράτησαν με δύο γκολ του Μίτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Λημνιό σε… μεγάλα κέφια η Εθνική Ελλάδας U21 επικράτησε με 3-0 της Τσεχίας στην Ξάνθη και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Λημνιός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στην κίνηση στο 7′, κέρδισε πέναλτι στο 52′ ενώ είχε και δοκάρι ένα λεπτό μετά, ενώ ο Κουλούρης ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος της εθνικής ομάδας, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αλλά είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την εκτέλεσή του. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο.

Εύκολο απόγευμα για την Εθνική Βοσνίας U21 που επικράτησε με 0-4 του Λιχτενστάιν. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Η Εθνική Ελλάδας U19 ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην Elite Round, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία. Αν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε στο 13′ με γκολ του Δουβίκα, οι Πολωνοί απάντησαν με τρία τέρματα και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σιαμπάνης, Λύρατζης, Χατζηδίμπας, Τζοβάρας και Γκαργκαλατζίδης πήραν φανέλα βασικού, ενώ οι Μπαλογιάννης και Δημητρίου δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Η Εθνική Σερβίας U19 αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Elite Round, επικρατώντας με 3-2 της Σουηδίας. Ο Μελέτιος Μίσκοβιτς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, η Εθνική Ελλάδας U17 ηττήθηκε με 3-0 από την Νορβηγία στην Πάτρα και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί φέτος στην Αγγλία. Ο Βρακάς αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Ταλιχμανίδης, Βουτσάς και Θεοδωρίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ