ΠΑΟΚ

Αντίλσον δίπλα στον Μαουρίσιο

Brazil's Gremio's Adilson Warken, left, vies for the ball with Colombia's Atletico Junior's Jose Romero during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil on Thursday, April 7, 2011. (AP Photo/Nabor Goulart)
Brazil's Gremio's Adilson Warken, left, vies for the ball with Colombia's Atletico Junior's Jose Romero during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil on Thursday, April 7, 2011. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Ο ατζέντης του Ζοζέ Μαουρίσιο, Πιέρ Φερναντέζ, πρότεινε στον ΠΑΟΚ τον 31χρονο αμυντικό μέσο, Αντίλσον, που συνεργάστηκε πέντε χρόνια μαζί του στην Τέρεκ Γκρόζνι. (VIDEO)

Υπήρξαν για πέντε χρόνια συμπαίκτες στην Τέρεκ Γκρόζνι και ο ατζέντης τους προσπαθεί να τους δει ξανά μαζί στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζοζέ Μαουρίσιο και τον Βάρκεν Αντίλσον τους δύο Βραζιλιάνους μέσους που για μία πενταετία από το 2011 έως το 2016 αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα μέσων στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο Πιερ Φερναντέζ, εκπρόσωπος των δύο παικτών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πρότεινε τον Αντίλσον στον ΠΑΟΚ σε συζητήσεις που είχε με τον Λούμπος Μίχελ και την Μαρία Γκοντσάρεβα.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος (γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου του 1987) έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο ως τον Φεβρουάριο του 2019, ωστόσο, ο συμπατριώτης του ατζέντης έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να τον φέρει στην Τούμπα είτε ως ελεύθερο, είτε με πολύ μικρό αντίτιμο.

Ο Αντίλσον αγωνίζεται στην θέση "6" και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Πιέρ Φερναντέζ, μαζί με τον Μαουρίσιο, μπορούν να συνθέσουν ένα φανταστικό δίδυμο μέσων που έχει δοκιμαστεί και στην πράξη. Για τον Αντίλσον έχουν δείξει ενδιαφέρον και ισπανικές ομάδες (Χετάφε, Μάλαγα και Βιγιαρεάλ).

Το όνομα του Αντίλσον θα αξιολογηθεί και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ την προοπτική απόκτησης αμυντικού μέσου με άλλα χαρακτηριστικά από εκείνα του Κάνιας. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αντίλσον μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ, ενώ έχει παίξει και ως δεξιός μπακ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΣΟΝ

Ο Βάρκεν Αντίλσον (έχει ύψος 1.81μ.) άρχισε την καριέρα του απόο την Γκρέμιο στην οποία σε πέντε χρόνια έκανε 98 συμμετοχές και 2 γκολ. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Τέρεκ Γκρόζνι (ή Αχμάτ Γκρόζνι από πέρυσι). Με βάση τα ρεπορτάζ των ρωσικών Μέσων Ενημέρωσης, η Τέρεκ είχε πληρώσει 1,2 εκατ. ευρώ για το 55% των δικαιωμάτων του, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είχε μείνει στην Γκρέμιο για την επόμενη διετία.

Από το 2011 έως το 2017 έκανε 101 συμμετοχές και τρία γκολ. Έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του τον Φεβρουάριο του 2017 και λίγο αργότερα εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μινέιριο, στην οποία φέτος έχει 25 συμμετοχές.

AP Photo/Nabor Goulart

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ