ΠΑΟΚ

Ανσαριφάρντ: "Καίγεται" για πώληση ο Πανιώνιος, επιφυλακτικός ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και της προσπάθειας του Πανιωνίου να κάνει μία πώληση αλά Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί μία από τις λίγες περιπτώσεις επιθετικών του ελληνικού πρωταθλήματος που θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά ως τον ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του έχει συζητηθεί στις συσκέψεις που υπάρχουν στην Τούμπα και υπάρχει μία μερίδα στελεχών που θα τον ήθελαν στην ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς. Το ίδιο θα 'θελε και ο Πανιώνιος που ψάχνει το ιδανικό σενάριο της επανάληψης της περσινής πώλησης του Χατζηισαΐα και προωθεί την.... υποψηφιότητα του Ιρανού στον ΠΑΟΚ.

Γιατί διστάζει ο ΠΑΟΚ

Προς το παρόν, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που είναι διστακτικοί οι άνθρωποί του. Ο πρώτος και βασικότερος είναι οι ενδοιασμοί για το αν πραγματικά είναι ο παίκτης που χρειάζεται για να αλλάξει επίπεδο επιθετικά ο Δικέφαλος. Θεωρείται σίγουρα καλός παίκτης, αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, επικρατεί η άποψή ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψάξει κάτι καλύτερο από το εξωτερικό.

Η δεύτερη επιφύλαξη έχει να κάνει με την πληροφορία ότι ο Πανιώνιος θέλει να βάλει τιμή πώλησης 1 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται μεγάλο για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες.

Η υπόσχεση για Γερμανία

Μέσα σ' όλα υπάρχει και ο Σουηδός ατζέντης του 26χρονου Ιρανού φορ, Νίμα Μοντίρ που έχει διαμηνύσει στον πελάτη του ότι καλό είναι να κάνει υπομονή και να περιμένει να πάει στο τέλος της σεζόν ελεύθερος στη Γερμανία.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Πανιωνίου προσπαθούν να αλλάξουν τη σκέψη του ύψους 1.86μ. επιθετικού και να τον κάνουν να δει ζεστά την πώλησή του σε ελληνική ομάδα. Αυτά είναι τα δεδομένα προς το παρόν, χωρίς κανείς να αποκλείει ανατροπή στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκανε τατουάζ το πρώτο σήμα του ΠΑΟΚ ο υιός Σαββίδης!
Φοβούνται προκλήσεις στο Σάλκε-ΠΑΟΚ
Χωρισμένος στα δυο ο ΠΑΟΚ
Γκσπούρνινγκ στο Sport24.gr: "Μόνο έτσι θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ"
Οπαδοί ΠΑΟΚ και Άρη αγκαλιασμένοι φωνάζουν: "Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι"
Γλύκος και Μαλεζάς ρε ρόλο...τηλεκριτικού
Νάλντο: "Ο Βιεϊρίνια μου έλεγε υπέροχα πράγματα για τον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ