ΠΑΟΚ

"Ανοιχτός" σε προτάσεις για Κάτσε και Κάνιας ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την αποσυμφόρηση του ρόστερ τον Ιανουάριο και ειδικά στις θέσεις των κεντρικών χαφ και των εξτρέμ. Το ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για τον Έργκους Κάτσε και οι σκέψεις για τον Χοσέ Κάνιας.

'Όσοι παρακολουθούν από κοντά την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ο Χοσέ Κάνιας και ο Έργκους Κάτσε έχουν βρεθεί μακριά από τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χθες (29/10), μάλιστα, έμειναν και οι δύο εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός προτίμησε τη δυάδα Τσίμιροτ, Σάχοβ για τις ανάγκες στην θέση “6”. τους Τσίμιροτ και Σάχοβ.

Είναι απλά συγκυρία και στην πορεία θα ενεργοποιηθούν ξανά οι δύο παίκτες από τον Ρουμάνο τεχνικό; Τα επόμενα παιχνίδια είναι εκείνα που θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, η αλήθεια, όμως, είναι ότι στα γραφεία της Τούμπας έχουν αντιληφθεί την υπεραριθμία παικτών που υπάρχει στις θέσεις των κεντρικών μέσων και αυτές των εξτρέμ.

Γι' αυτό τον λόγο έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο αποχωρήσεων (ή αν θέλετε ανακατατάξεων-αφού θα υπάρξουν πιθανότατα και παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο).

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ειδικά για παίκτες που δεν φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Λουτσέσκου και ο ίδιος ο επίσημος ΠΑΟΚ με τη στάση του “προκαλεί” προτάσεις να φτάσουν στα γραφεία του.

Τουρκική ομάδα θέλει τον Κάτσε

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι “ανοιχτοί” στο να δεχθούν προτάσεις για παραχώρηση των Κάτσε και Κάνιας και να τις αξιολογήσουν για το αν συμφέρουν τον ΠΑΟΚ. Ήδη για τον Αλβανό μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας και διάφοροι ατζέντηδες ψάχνουν μία καλή πρόταση να καταθέσουν ενώπιον στον Ιβάν Σαββίδη. Θυμίζουμε ότι ο Κάτσε μετρά φέτος μόλις τέσσερις συμμετοχές, όλες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο χρόνος συμμετοχής του ελαχιστοποιήθηκε. Στα 24 του ο διεθνής με την εθνική Αλβανίας μέσος αποτελεί μία ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τον ΠΑΟΚ (έναντι 260.000 ευρώ ετησίως), ωστόσο σ' αυτό υπάρχει ρήτρα ύψους 4.000.000. ευρώ.

Όσο για τον Κάνιας, αποτελεί διαφορετική περίπτωση. Πέρυσι στα 29 του ήρθε ως ελεύθερος από την Εσπανιόλ για να γίνει ο βασικός “κόφτης” του ΠΑΟΚ μέχρι το 2019, όταν και λήγει το συμβόλαιο που υπέγραψε. Του δόθηκε ένα σημαντικό συμβόλαιο 600.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο φέτος έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές και δεν φαίνεται να μπήκε στη σεζόν με τους ίδιους όρους που το έκανε πέρυσι (είχε 42 ματς και ένα γκολ στο ενεργητικό του) και φέτος έχει παίξει μόλις σε τέσσερα από τα συνολικά 14 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ.

Αν υπήρχε ομάδα που θα κάλυπτε τις υψηλές απολαβές του και την επιθυμια του να πάιζει σταθερά, ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αρνητικός να το συζητήσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ