ΠΑΟΚ

Ανοιχτός σε δανεισμό, όχι όμως στη Στεάουα

Ανοιχτός σε δανεισμό, όχι όμως στη Στεάουα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι προέκυψε από το ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν άλλαξε στάση και παραμένει αρνητικός στο να πάει στη Στεάουα ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα. Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από τη συνάντηση του ατζέντη του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, εκφράστηκε η θέση ότι θα είναι δύσκολο για τον Χατζηισαΐα να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ειδικά αν αποκτηθεί κι άλλος στόπερ, οπότε θα είναι καλύτερο για την εξέλιξή του να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα και πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο τέθηκε και το θέμα της Στεάουα.

Η πλευρά του παίκτη έδειξε ότι παραμένει αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού στη Στεάουα είναι όμως ανοιχτή να συζητήσει την προοπτική να πάει ο υψηλόσωμος στόπερ σε ομάδα από ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα (π.χ. Ιταλία).

Ο Χατζηισαΐας θα συνεχίσει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ και αν βρεθεί ομάδα που ικανοποιεί τα «θέλω» του θα πάει δανεικός.

Ανανέωσε ο Μελίσσας

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό, όπως είχε γράψει εδώ και μέρες το Sport24.gr, ότι προχώρησε στηνανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μελίσσα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ