ΠΑΟΚ

Ανοιχτή στο μέλλον η συνεργασία ΠΑΟΚ-Κοντρέρας

Ανοιχτή στο μέλλον η συνεργασία ΠΑΟΚ-Κοντρέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι συζήτησαν -όχι μόνο για μεταγραφές- για δύο ώρες Πάμπλο Κοντρέρας και Λούμπος Μίχελ στην Τούμπα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από τη μέρα που ο Πάμπλο Κοντρέρας μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει από την Χιλή στην Ελλάδα, η βασική επιδίωξή του ήταν να κάνει μία συζήτηση με τον Λούμπος Μίχελ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ σε διάφορα επίπεδα.

Και τελικά το ραντεβού των δύο ανδρών έγινε το μεσημέρι στην Τούμπα. Ο 38χρονος βετεράνος άσος συναντήθηκε με τον 48χρονο Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Του κατέθεσε τις προτάσεις για τους τρεις παίκτες που από χθες ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Sport24.gr , τους Κλαούντιο Μπαέσα, Πάουλο Γκαρσές και Ραφαέλ Καρόκα, οι οποίοι, σε αντίθεση με άλλους Λατιοαμερικάνους, δεν χαρακτηρίζονται ακριβές περιπτώσεις και θα μελετηθούν από το επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ από τη θέση του σκάουτερ, όπως συμβαίνει με τον Λίνο. Ο Μίχελ τόνισε στον Χιλιανό ότι αυτή την περίοδο υπάρχει Έλληνας σκάουτερ που καλύπτει τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (Χιλή, Περού, Κολομβία), ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας για το μέλλον.

Η συζήτηση των δύο ανδρών διήρκεσε δύο ώρες και στο τέλος συμφώνησαν να κρατήσουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Ο Κοντρέρας αποχώρησε ευχόμενος καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, εκφράζοντας και την πίστη του γι' αυτό. Για την πατρίδα του τη Χιλή θα αναχωρήσει το Σάββατο.

Κύπελλο με την Κοπεγχάγη ο Ολσεν

Ο τελικός του Κυπέλλου Δανίας έγινε την Πέμπτη (5/5) και η Κοπεγχάγη (τυπικά φιλοξενούμενη αφού το ματς έγινε στην έδρα της) κέρδισε την Άαρχους με 1-2. Ετσι κατέκτησε τον τίτλο και πλέον ο Ρόμπιν Ολσεν είναι Κυπελλούχος Δανίας.

Ανοιχτή στο μέλλον η συνεργασία ΠΑΟΚ-Κοντρέρας

Πάντως στον τελικό δεν έπαιξε ο τελευταίος αφού προτιμήθηκε ο Τόμας Καμίνσκι για την θέση του τερματοφύλακα. Θυμίζουμε πως ο Ολσεν ανήκει τυπικά στον ΠΑΟΚ αφού τον χειμώνα δόθηκε δανεικός στην Κοπεγχάγη, στην οποία ήταν θετικός σε κάποια παιχνίδια της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ