ΠΑΟΚ

Ανοιχτή γραμμή Μίχελ - Σαχτάρ

Ανοιχτή γραμμή Μίχελ - Σαχτάρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προσκεκλημένος της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Πορτογαλία ήταν ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος πέρασε και από το ξενοδοχείο της αποστολής. Τι (δεν) έγινε με τον Φερνάντο Σάντος.

Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Πορτογαλία παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αν και η μυστικότητα που θέλει ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κρατήσει στις επαφές του δεν βοηθά στο να συγκεντρωθούν πολλές πληροφορίες.

Από το ρεπορτάζ του Sport24.gr προκύπτει βεβαιωμένα ότι ο Μίχελ προσκλήθηκε από τη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ (στην οποία δούλεψε για αρκετά χρόνια) για να πάει στην Πορτογαλία.

Βρέθηκε, μάλιστα, παραμονές του αγώνα της ουκρανικής ομάδας με τη Μπράγκα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και είχε συνομιλία με υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου, πιθανόν και με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Δεν αποκλείεται να έγινε συζήτηση για μία συνεργασία σε επίπεδο παικτών ή ο Μίχελ να συνέλεξε πληροφορίες για κάποιους παίκτες που ενδεχομένως ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και δεν έχουν μέλλον στη Σαχτάρ.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι ο Μίχελ τσεκάρει αυτή την περίοδο παίκτες που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίχελ δεν εθεάθη από κανέναν χθες (7/4) στο στάδιο της Μπράγκα.

Πορτογάλοι δημοσιογράφοι με τους οποίους επικοινώνησε το Sport24.gr ανέφεραν ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση Ουκρανών συναδέλφων, ο Μίχελ δεν ήταν στο γήπεδο. Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ ήταν πάντως ότι επρόκειτο να παραβρεθεί για να παρακολουθήσει το παιχνίδι΄

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε τα ονόματα των παικτών που αγωνίστηκαν και τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι, με τη λογική που αναλύσαμε παραπάνω. Από τη Μπράγκα είναι ο 31χρονος μέσος Λουίς Κάρλος, ενώ υπάρχει και ο Φιλίπε Αουγκούστο, 22χρονος μέσος, που τέλη Ιουνίου ολοκληρώνει τον δανεισμό του από τη Ρίο Άβε.

Από πλευράς Σαχτάρ, στην ίδια κατηγορία είναι ο εμβληματικός, πλέον, αρχηγός Ντάριο Σρνα που στα 34 του παραμένει ακόμη δεξιός μπακ υψηλού επιπέδου και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Ντεντίνιο που αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Δεν ήταν ο Σάντος στο γήπεδο

Σε ό,τι αφορά στον Φερνάντο Σάντος, με βάση την ενημέρωση που έδωσε η Μπράγκα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν πήγε στο γήπεδο. Κι αυτό γιατί το μεσημέρι είχε σύσκεψη με στελέχη της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας στη Λισαβόνα για θέματα της Εθνικής ομάδας.

Δεν αποκλείεται-αν τελικά ο Μίχελ δεν πήγε κι αυτός στο γήπεδο -η απουσία του να συνδέεται με επαφές που ενδεχομένως έκανε με τον Φερνάντο Σάντος σε άλλη τοποθεσία. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πώς το συγκεκριμένο ταξίδι του Μίχελ παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ