ΠΑΟΚ

Άνοιξε ξανά το θέμα του Προπονητικού Κέντρου στη Θέρμη για τον ΠΑΟΚ

Άνοιξε ξανά το θέμα του Προπονητικού Κέντρου στη Θέρμη για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της "Σουρωτή ΑΕ" και μίλησε στους μικρομέτοχους της εταιρείας, ανοίγοντας ξανά το θέμα του Προπονητικού Κέντρου της Θέρμης για τον ΠΑΟΚ.

Στις εγκαταστάσεις της "Σουρωτή ΑΕ" βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/11) ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε στους μικρομετόχους της εταιρείας, αποκαλύπτοντας πως έχει αποκτήσει ήδη το 28% των μετοχών της, ενώ έχει ως στόχο να κάνει μία ευρύτερη επένδυση στην περιοχή της Θέρμης.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" ανέφερε πως "δεν είχαμε κοινή γλώσσα με τον Δήμαρχο της Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα βρούμε κοινά σημεία". Ουσιαστικά, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άνοιξε ξανά το θέμα του Προπονητικού Κέντρου που θέλει να δημιουργήσει για την ομάδα στη Θέρμη. Παράλληλα, μίλησε για το πλάνο επένδυσης που έχει για την περιοχή, τονίζοντας πως θέλει να φέρει πολλούς τουρίστες μέσω των λουτρών και των λουτροθεραπευτηρίων.

Ο κ. Σαββίδης προσφέρει 1 ευρώ ανά μετοχή για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, αφού, όπως υποστήριξε, η "Σουρωτή ΑΕ" είναι απ' τις εταιρείες που έψαξε απ' την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, μετά το πέρας των πρώτων 10-15 ημερών η τιμή της μετοχής θα πέσει σημαντικά, αφού έτσι είναι ο νόμος της αγοράς.

Τέλος, όσον αφορά στα κέρδη της εταιρείας, ανέφερε: " Δεν θέλω εταιρεία με κύκλο εργασιών 15.000.000 ευρώ το χρόνο. Αυτό δεν είναι το 1/4 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σαββίδης έφτασε στα γραφεία, φορώντας κασκόλ του ΠΑΟΚ μέσα απ' το σακάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο γιος του Κλάιφερτ "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ
Ατύχημα για Ροντρίγκες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ