ΠΑΟΚ

"Ανοίγει" το τιμ συνεργατών του ο Σαββίδης

"Ανοίγει" το τιμ συνεργατών του ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σε αναζήτηση στελεχών για να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργούν οι διευρυμένες επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα μετά και την εξασφάλιση άδειας για τηλεοπτικό κανάλι.

Ο όγκος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα αυξάνεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την εξασφάλιση άδειας για τηλεοπτικό κανάλι έχει φανεί έντονα η ανάγκη που υπάρχει για διεύρυνση του κύκλου των στενών συνεργατών του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή στο πλευρό του ομογενή επιχειρηματία βρίσκονται ο Αρτούρ Νταβιντιάν, η Μαρία Γκοντσαρεβα (αμφότεροι και στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς και οι δικηγόροι Γιώργος Γκουροβανίδης και Κώστας Φωτιάδης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα γκρουπ συνεργατών του στους οποίους θα μοιράσει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και έτσι θα πετύχει να μην εμπλέκεται η μία δραστηριότητα με την άλλη. Ειδικά, στο κομμάτι του ΠΑΟΚ που είναι "αρκετά" ευαίσθητο γιατί αποτελεί μία ξεχωριστή μορφή ανώνυμης εταιρίας γύρω από την οποία υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες οπαδοί με έντονο συναισθηματικό δέσιμο με την ποδοσφαιρική ομάδα, δεν θέλει να υπάρχει εμπλοκή με το υπόλοιπο κομμάτι των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του για τις οποίες δέχεται "βολές" από ανταγωνιστές.

Αυτός ήταν άλλωστε και ένας βασικός λόγος που από τη Δευτέρα (17/10), όταν θα γίνει και η ΓΣ της ΠΑΕ, θα αναλάβει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, στέλνοντας το μήνυμα προς τον κόσμο ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει πολύ ψηλά στην ιεράρχησή του και δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα λόγω άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε χθες από τη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί και πάλι από βδομάδα στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ