ΠΑΟΚ

Ανοίγει η συζήτηση για την παραμονή του Μακ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Λούμπος Μίχελ έχει "κλείσει" ραντεβού με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Μακ για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας του Σλοβάκου επιθετικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται στην Ταίλάνδη, όπου η εθνική Σλοβακίας συμμετέχει στο τουρνουά Kings Cup (νίκησε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον 27χρονο άσο να αγωνίζεται 66 λεπτά και σήμερα, 25/3, αντιμετωπίζει στον τελικό την διοργανώτρια) κι όταν επιστρέψει θα αρχίσει να συζητά με τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους , τουλάχιστον, και για τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος επιθετικός, όπως ανέφεραν πρόσφατα τα ρεπορτάζ από τη Ρωσία, δεν υπολογίζεται από τη Ζενίτ για τη νέα περίοδο και αυτό ανοίγει τον δρόμο για την παραμονή του στην Τούμπα.

Το νεότερο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ έχει ήδη μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος και έχουν κανονίσει ραντεβού για να αρχίσουν τις συζητήσεις για το θέμα. Το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει μέσα στο επόμενα δεκαήμερο στα γραφεία της Τούμπας.

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσει τόσο το ενδεχόμενο εκ νέου δανεισμού, όσο και αυτό της αγοράς των δικαωμάτων του παίκτη από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020).

Θυμίζουμε ότι εφέτος ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δανεικό τον Μακ καλύπτοντας το μισό συμβόλαιό του (650.000 ευρώ) και στη συμφωνία υπάρχει buy-out 4.000.000 ευρώ.

Προφανώς, στην περίπτωση αγοράς ο ΠΑΟΚ θα "πατήσει" στο γεγονός ότι ο Μακ είναι εκτός πλάνων Ζενίτ για να ρίξει την τιμή πώλησής του, στην περίπτωση που κινηθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ