ΠΑΟΚ

"Ανοίγει" η νέα Τούμπα

"Ανοίγει" η νέα Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε Γενική Συνέλευση των μετόχων για να ανακοινώσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τις αποφάσεις του για "ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας". Οι πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο το γήπεδο. Τι έλεγε στο περιβάλλον του για τις επαφές με την Κυβέρνηση.

Οι ανακοινώσεις για τη σύγκληση Γενικών Συνελεύσεων γίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο, στάνταρ στυλ. Για πρώτη φορά γίνεται λόγος για προσωπική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να συγκαλέσει ο ίδιος Γ.Σ. των μετόχων.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι στην Γ.Σ. θα είναι παρών ο ίδιος και θα ανακοινώσει σημαντικά σχέδια για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με βάση όσα έχει πει τις τελευταίες μέρες στο στενό περιβάλλον του είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το θέμα της νέας Τούμπας!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σε συζήτηση που είχε προ ημερών έλεγε σε συνομιλητές του: "Θέλω τον τίτλο για τη νέα σεζόν, όμως είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσουμε και το θέμα του γηπέδου του χρόνου. Μιλάω με την κυβέρνηση για τα γραφειοκρατικά ζητήματα και για θέματα νομοθετικού πλαισίου προκειμένου να κάνουμε το νέο γήπεδο στην Τούμπα".

Ο Σαββίδης είναι βέβαιος ότι δεν θα έχει πρόβλημα να προχωρήσει στην ανακατασκευή της Τούμπας, ωστόσο έχει και εναλλακτική λύση αν χρειαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων της:

"Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θα συγκαλέσει άμεσα την Γενική Συνέλευση των μετόχων για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας και ενδυνάμωσης του Συλλόγου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ