ΠΑΟΚ

Ανησυχεί για Τζαβέλλα

Ανησυχεί για Τζαβέλλα
INTIME SPORTS

Γιατί το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

Χθες το βράδυ αμέσως μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούσαν ότι η τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα για την αποβολή του στην φάση με τον Μάντζιο θα ήταν μία αγωνιστική. Ωστόσο μετά την ανάγνωση του φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς, τους έχει δημιουργηθεί ανησυχία ότι μπορεί να χάσει δύο ή τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτό που δημιουργεί τον προβληματισμό είναι η διατύπωση του διαιτητή από τον σύνδεσμο της Αθήνα για την φάση της αποβολής.

" Στο 23ο λεπτό απέβαλα τους Γιώργο Τζαβέλλα και Βαγγέλη Μάντζιο γιατί έπιασαν ο ένας τον άλλον από τον λαιμό", τονίζεται χαρακτηριστικά χωρίς να υπάρχει η διευκρίνιση ότι ο φορ του Λεβαδειακού κινήθηκε πρώτος σε βάρος του αμυντικού του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια εκείνος αντέδρασε.

Η διατύπωση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί ως απόπειρα ή ακόμη και καθαρή βιαιοπραγία, παραβάσεις που τιμωρούνται με δύο και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα από τον πειθαρχικό κώδικα. Σε μια τέτοια περίπτωση στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολύ στα αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν (φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα) έτσι ώστε να αποδείξουν ότι ο Τζαβέλλας δεν πρέπει να τιμωρηθεί με πάνω από μία αγωνιστική.

Στο κόκκινο οι επαφές κυρίως για χαφ

Εξάλλου από την Δευτέρα (22/12) έχουν ενταθεί οι επαφές για παίκτες που μπορεί να έρθουν στην Τούμπα, στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Το βάρος έχει πέσει κυρίως σε κεντρικούς χαφ καθώς ο Αναστασιάδης θεωρεί πιο σημαντική την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Φυσικά ο "Δικέφαλος" ψάχνει παίκτη και για την επίθεση και για την άμυνα, ίσως και τερματοφύλακα, αλλά το θέμα του χαφ φαίνεται να είναι πιο πάνω από όλα.

Αξίζει να σημειωθεί σε ό,τι αφορά την περίπτωση Ματέους Κλιχ που οι Γέρμανοι τον θέλουν να είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ότι από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ τονίζονται τα εξής: " Για την περίπτωση του Κλιχ έχουμε ενημερωθεί από τον ατζέντη του για όλα τα δεδομένα (αγωνιστικά, οικονομικά) που αφορούν στον παίκτη, δεν έχει γίνει όμως καμία επίσημη κρούση για την απόκτησή του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ