ΠΑΟΚ

Ανεβάζουν στροφές οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Ανεβάζουν στροφές οι παίκτες του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης το οποίο κράτησε περίπου δύο ώρες. Το "14" πήρε ο Περέιρα. (VIDEO)

Δεύτερη μέρα προπονήσεων για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη και ανεβαίνουν οι ρυθμοί για τους παίκτες. Το απόγευμα η προπόνηση κράτησε περίπου δύο ώρες και περιελάμβανε δουλειά σε φυσική κατάσταση, μυική ενδυνάμωση και αρκετό ποδόσφαιρο.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" έκαναν κυκλική αερόβια άσκηση συντονισμού με μπάλα και στη συνέχεια παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια κατοχής, τρέξιμο με αυξομοιώσεις και παιχνίδι 7 εναντίον 7. Σχετικά με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης.

Την Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ κατά τα άλλα το νούμερο "14" πήρε ο Φακούντο Περέιρα.

Δεν συνεχίζει ο Αρτίκο, παίρνει άλλο γυμναστή αποκατάστασης

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως "ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε και του εύχεται ο,τι καλύτερο. Το τιμ θα στελεχωθεί με άλλον συνεργάτη για το κομμάτι της αποκατάστασης".

Στις 18.30 η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Την ευκαιρία να δουν την προπόνηση του ΠΑΟΚ θα έχουν οι οπαδοί του "Δικεφάλου" την Παρασκευή (24/6). Αυτή θα γίνει στις 18.30 στην Τούμπα και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους φίλους των "ασπρόμαυρων" να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ιβιτς και φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Η ΠΑΕ αναφέρει: " Αύριο Παρασκευή στις 18:30, ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη ανοικτή για τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου προπόνηση της σεζόν στο γήπεδο της Τούμπας...".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ