ΠΑΟΚ

"Ανεβαίνει" ο Κάτσε

"Ανεβαίνει" ο Κάτσε
Μπεργκ Κάτσε INTIME SPORTS

Ο Εργκους Κάτσε ανέβασε στροφές την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Τούμπας. (VIDEOS)

Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν την Παρασκευή οι Στέφανος Αθανασιάδης και Ραζβάν Ρατς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, όπως και ο Χέντβιγκες Μαντούρο ενώ ο Εργκους Κάτσε ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας ενώ όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, το πρωί του Σαββάτου (22/11) θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Τούμπας και δεν πρόκειται ο "Δικέφαλος" να δώσει κάποιο φιλικό.

Συνάντηση με Αγγελίδη για τον μικρό Παντελή

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη υπήρχε σχετικά με το θέμα του μικρού, Παντελή Κυριακίδη. Συγκεκριμένα το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση μας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιάκωβο Αγγελίδη παρουσία του διευθ. επικοινωνίας κ. Γιώτη Παναγιωτά.

Η προσπάθεια μας η ΠΑΕ να αγκαλιάσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας Παντελή Κυριακίδη που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή από ένα τουρνουά, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και να δώσει άμεσα οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα του, βρήκε τεράστια ανταπόκριση και υπάρχει κάτι παραπάνω από συγκρατημένη αισιοδοξία για τις τελικές αποφάσεις...."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ