ΠΑΟΚ

Ανετο "διπλό" για τη Ντίναμο πριν έρθει Τούμπα

Ανετο "διπλό" για τη Ντίναμο πριν έρθει Τούμπα

Η Ντίναμο Τιφλίδας πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα Γεωργίας. Επιβλήθηκε με 4-2 εκτός έδρας της Τσκίνβαλι, τέσσερις μέρες πριν τη ρεβανς με τον ΠΑΟΚ, για τα playoffs του Europa League (VIDEO).

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο Πρωτάθλημα Γεωργίας η Ντίναμο Τιφλίδας και να φτάσει τους 7 βαθμούς. Τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς του 0-3 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα playoffs του Europa League, η ομάδα του Γιουράι Γιάραμπεκ επιβλήθηκε εκτός έδρας της της Τσκίνβαλι με 4-2.

Ο Τσιντσάντζε με πέναλτι στο 18’ έκανε το 0-1, ενώ ο Κιτεϊσβίλι σημείωσε το 0-2 στο 36’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντβάλι σε 1-2 στο 50’, όμως ο Ρενέ Σάντος στο 69’ και ο Παπουνασβίλι στο 71’ έκαναν το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε73’ όταν ο Τομασβίλι μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-4.Ο Ντβαλισβίλι έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού, ενώ στη βασική ενδεκάδα επέστρεψε ο Σπίτσιτς.

Η διάταξη της Ντίναμο στο σημερινό παιχνίδι της σε 4-2-3-1: Τερματοφύλακας ο Σκρίμπε (1). Η άμυνα από τα αριστερά: Σπίτσιτς (33), Αμισουλασβίλι (5, αρχ.), Ρενέ Σάντος (25), Κιρκιτάτζε (2). Ο δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τσιντσάντζε (6) και Άλβαρο (20). Φορ ήταν ο Μιλκετάντζε (17) και πίσω του από αριστερά οι Τσαντουρισβιλι (7), Κιτείσβίλι (13) και Παπουνασβίλι (10).
Στον πάγκο για την ομάδα του Γιάραμπεκ ήταν οι Λομάια, Λοχοσβίλι, Παρουνασβίλι, Τεβζάτζε, Ζάρια, Χακβετάτζε.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ