ΠΑΟΚ

"Ανεπίσημη κουβέντα για Ροσίνα"

"Ανεπίσημη κουβέντα για Ροσίνα"

Οι Ιταλοί τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ "βλέπει" την περίπτωση του μεσοεπιθετικού από τη γειτονική χώρα, Αλεσάντρο Ροσίνα.

Για τον ΠΑΟΚ και τον 31χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό, Αλεσάντρο Ροσίνα, της Κατάνια γράφει η ιστοσελίδα tuttob.com κάνοντας λίγο για ανεπίσημη κουβέντα, χωρίς όμως αυτή να συνοδεύεται από υποβολη προσφοράς.

" Μετά την Ειμπαρ και μια ομάδα από την Μπανγκόκ (Muangthong United), τώρα έρχεται και η περίπτωση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ελληνική ομάδα θα ερχόταν σε επικοινωνία τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Κατάνια. Δεν υπάρχει καμιά προσφορά, αλλά μια μόνο ανεπίσημη κουβέντα", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. Ο Ροσίνα είναι 31 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την σεζόν 2014-15 στην Κατάνια πέτυχε οχτώ γκολ σε 37 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Μπόσκο Μπάλαμπαν: "Ο Λέοβατς θέλει να παλέψει για τον τίτλο"

Ο εκπρόσωπος του Κροάτη φουλ μπακ, Μπόσκο Μπάλαμπαν, εξήγησε μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα γιατί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επέλεξε τον ΠΑΟΚ

Σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λέοβατς στον ΠΑΟΚ έπαιξε και ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος εκπροσωπεί τον 27χρονο αριστερό φουλ μπακ του Δικεφάλου. Ο Κροάτης, άλλοτε άσος της Αστον Βίλα και της Κλαμπ Μπριζ, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο Λέοβατς επέλεξε, τελικά, την Τούμπα για επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι είχε άκρως δελεαστική πρόταση και από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

"Η Ντιναμό ήταν αντίπαλος της Ριέκα και δεν ήθελε να πάει εκεί. Εξάλλου, επιθυμούσε να αγωνιστεί σε μία ομάδα που λαμβάνει μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και, παράλληλα, που εδρεύει εκτός Κροατίας", είπε αρχικά ο Μπάλαμπαν και συνέχισε αναφερόμενος στην εκτίμηση που τρέφει για τις δυνατότητές του Λέοβατς ο Ιγκόρ Τούντορ:

"Τον ήξερε καλά από την εποχή που ήταν προπονητής στην Χάιντουκ, έπαιξαν πολλές φορές ως αντίπαλοι. Γνωρίζει καλά τις ικανότητες του. Εχει πολύ καλό αριστερό πόδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας".

Όσον αφορά sτις φιλοδοξίες που θέλει να εκπληρώσει ο Λέοβατς αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ; "Στόχος του είναι να παλέψει για τον τίτλο και να έχει επιτυχημένη παρουσία στο Europa League. Εύχεται ο ΠΑΟΚ να περάσει το εμπόδιο της Μπρόντμπι για να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια στην Ευρώπη. Μέσω των καλών εμφανίσεών του με τον ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα συνεχίσει να δίνει το παρών στην εθνική ομάδα. Εχει παίξει στα τρία τελευταία παιχνίδια της εθνικής Κροατίας και θεωρείται σίγουρο ότι είναι βασικός στο επόμενο ματς".

Για το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου σημείωσε: "Πιστεύω ότι θα ταιριάξει στο πλάνο του Τούντορ. Δεν είναι μόνο καλός παίκτης, είναι και καλός χαρακτήρας. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή επιλογή, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό".

Τέλος ρωτήθηκε γιατί πριν από δύο χρόνια άφησε την Αούστρια Βιέννης για να επιστρέψει στην Κροατία και να παίξει στη Ριέκα: "Έχει δύο χρόνια που άφησε την Αούστρια. Η Ριέκα είναι μεγάλη ομάδα, έχει αξιόπιστο πρόεδρο και έκανε καλά παιχνίδια εκεί. Ήθελε να είναι «πιο κοντά» στην εθνική Κροατίας".

"Πιο ελκυστική για Ρατς η Λέγκια από την Βαγιεκάνο"

Ο Ραζβάν Ρατς, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και στην ιστοσελίδα transfery.info γράφουν γι' αυτόν και την Λέγκια Βαρσοβίας καθώς η συγκεκριμένη ομάδα αναζητά αριστερό μπακ. Αρχικά στο κείμενο αναφέρεται πως ο Ρουμάνος έχει συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" αλλά ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα των "ασπρόμαυρων".

Εν συνεχεία γράφονται οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν ο Ρατς και τονίζεται πως " η Λέγκια Βαρσοβίας είναι πιο ελκυστική για τον παίκτη σε σχέση με την Ράγιο Βαγιεκάνο (σ.σ. φέρεται κι αυτή να ασχολείται με τον Ρατς) τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για αγωνιστικούς".

Λούκας: "Είπα στον ΠΑΟΚ πως δεν θέλω να μείνω"

Για την μεταγραφή του στην Λα Κορούνια μίλησε ο Λούκας Πέρεθ ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε την συγκεκριμένη ομάδα για την υπομονή που έδειξε στην υπόθεσή του. "Γνωρίζαμε πως το θέμα ήταν περίπλοκο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να με πουλήσει. Θεωρούσαν πως είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα και δεν ήθελαν να με αφήσω να επιστρέψω πίσω.

Αλλά εγώ τους είπα πως δεν θέλω να μείνω. Πρέπει να σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προβλήματα με τον προπονητή ή τον αθλητικό διευθυντή. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να εγκαταλείψω την Ουκρανία και μου έδωσε πολλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ