ΠΑΟΚ

Αναζητώντας ισορροπία στη μεσαία γραμμή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports) MOTIONTEAM

Οι σκέψεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, για το σημερινό παιχνίδι (5/3, 19:30) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με ερωτηματικά στον άξονα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν "παραβίασε" το κανόνα που τον θέλει να αφήνει εκτός αποστολής παίκτη που δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έβαλε νερό στο κρασί του ούτε για τον υπερπολύτιμο, όπως έχει αποδειχθεί, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, που έμεινε εκτός 19άδας. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την "στελέχωση" της μεσαίας γραμμής στο 4-3-3.

Στην άμυνα, ο Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος και Βαρέλα θα είναι οι δυο από τους τέσσερις της άμυνας, με τους Κρέσπο, Μαλεζά και Λέοβατς να διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις. προβάδισμα έχουν οι Μαλεζάς και Λέοβατς, αλλά δεν θα είναι έκπληξη η παρουσία του Κρέσπο είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στο αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, όλα θα κριθούν από την θέση που θα έχει ο Τσίμιροτ, που μοιάζει να είναι ο μόνος σίγουρος. Αν ο Βόσνιος βρεθεί μπροστά από την αμυντική γραμμή, προβάδισμα ενδεκάδας έχουν οι Σάχοβ και Μπίσεσβαρ ή Ουάρντα. Αν ο Βόσνιος αγωνιστεί ως οχτάρι, τότε υπάρχει χώρος για τον Χαρίση στη θέση "6" ενώ τρίτος θα είναι ένας εκ των Σάχοβ, Μπίσεσβαρ και Ουάρντα.

Στην επιθετική γραμμή, η επικρατέστερη τριάδα είναι αυτή των Τζάλμα, Πρίγιοβιτς και Ενρίκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ