ΠΑΟΚ

Αναχωρεί ο Τούντορ

Αναχωρεί ο Τούντορ
Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, για να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον Δανό αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Αρνεσεν.

Αφού οριστικοποίησε την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και αφού προχώρησε με τον Φρανκ Αρνεσεν τις συζητήσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα, ο Ιγκόρ Τούντορ αναχωρεί την Παρασκευή (19/6) από την Θεσσαλονίκη. Ο 37χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, για να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον Δανό αθλητικό διευθυντή.

"Πρώτα θα μιλήσει με τον Αρνεσεν"

Στο μεταξύ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, κλήθηκε να μιλήσει σε ισπανικά ΜΜΕ για το μέλλον του Λούκας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο Λούκας θα πρέπει να μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή. Αφού του εξηγήσει τι ακριβώς θέλει, ο ΠΑΟΚ θα πάρει την απόφασή του. ο Αρνεσεν είναι εκείνος που πρέπει να μιλήσει με τον παίκτη, όχι από το τηλέφωνο, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο". Επιπλέον, ο Κωνσταντινίδης οριοθέτησε ότι η κουβέντα του Λούκας με τον Αρνεσεν θα πραγματοποιηθεί πριν την 1η Ιουλίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ