ΠΑΟΚ

Ανατροπή με Βαρέλα, τα βρίσκουν ΠΑΟΚ-Στεάουα

Ανατροπή με Βαρέλα, τα βρίσκουν ΠΑΟΚ-Στεάουα

Η σκληρή στάση του Λούμπος Μίχελ φαίνεται ότι αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ΠΑΟΚ και Στεάουα είναι κοντά στο να βρουν τη "χρυσή τομή".

Ολική ανατροπή πάει να γίνει στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα και του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ έλεγε το μεσημέρι στην Ολλανδία ότι δεν ασχολείται με τον Μπεκάλι και τα όσα διαρρέει για πτώση των απαιτήσεών του. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό ήταν μέρος της στρατηγικής του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ για να αλλάξει εντελώς στάση ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Στεάουα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, με την παρέμβαση του Έλληνα ατζέντη Γιώργου Φούγια που διατηρεί προσωπική σχέση με τον Τζίτζι Μπεκάλι, οι δύο πλευρές μπήκαν και πάλι σε συζητήσεις και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη χρυσή τομή για να επέλθει συμφωνία και ο 29χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

Το ομολόγησε με τον υπερβολικό τρόπο που συνηθίζει και ο ίδιος ο Μπεκάλι, δηλώνοντας σε Ρουμάνους δημοσιογράφους το βράδυ ότι ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση για τον 29χρονο στόπερ. «Οι Έλληνες δίνουν ένα εκατομμύριο και κάτι και θα δώσω τον Βαρέλα εκεί. Αυτό θα γίνει εκτός και αν υπάρξει εξέλιξη με τους Άραβες απόψε»σημείωσε και με βάση τις πληροφορίες από τη Ρουμανία, η αναφορά στους Άραβες είναι για ομάδα του Κατάρ.Προφανώς αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.

Καθοριστική η στάση του παίκτη

Όπως προκύπτει, καθοριστική στην θετική για τον ΠΑΟΚ εξέλιξη είναι η στάση του παίκτη, ο οποίος πίεσε αρκετά τη Στεάουα. Ο Βαρέλα έχει κάνει εδώ και καιρό συμφωνία με τον Μϊχελ για τριετές συμβόλαιο έναντι 600.000 ευρώ ετησίως (τριπλάσια απ' όσα παίρνει στην Στεάουα).

Η στάση του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ομολογούν ότι έχει γίνει άνοιγμα από την Στεάουα τις τελευταίες ώρες προς τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα αισθάνονται ότι βρίσκονται σε θέση ισχύος, από τη στιγμή που το ρόστερ έχει κλείσει. Ωστόσο, αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για κάποια εξαιρετική περίπτωση, που προφανώς μπορεί να είναι και ο Βαρέλα αν τα χρήματα που ζητά ο Μπεκάλι έρθουν στα επίπεδα που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Prosport: Λεφτά και παίκτη θα δώσει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα

Στο μεταξύ, τα ρουμανικά δημοσιεύματα συνεχίζονται. Η ιστοσελίδα " prosport.ro" έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 1 εκατ. ευρώ και παίκτη για να πάρει τον Βαρέλα, ενώ σημειώνει ότι δεν υπάρχει πρόταση από το Κατάρ, αλλά την κατασκεύασε ο Μπεκάλι για να πάρει μεγαλύτερη προσφορά από τον ΠΑΟΚ!Τέλος, τονίζουν ότι οι ετήσιες απολαβές του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ θα είναι 500.000 ευρώ (οι πληροφορίες μας μιλούν για 600.000).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ