ΠΑΟΚ

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Τσάβες

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Τσάβες

Καθοριστικές επαφές την επόμενη εβδομάδα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον 27χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Το όνομα του 27χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστιάν Τσάβες, είχε συζητηθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ κάποια στιγμή, αλλά, τελικά, φάνηκε ότι κλείνει στον Αστέρα. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, φαίνεται να αλλάζει το κλίμα και να πλησιάζει στην Τούμπα.

Άλλωστε, μέσω μιας φωτογραφίας που ανάρτησε την Παρασκευή (15/5), στην οποία απεικονίζεται ο γιος του στην έδρα του Δικεφάλου, κάνει άνοιγμα στους "ασπρόμαυρους" ευελπιστώντας ότι οι καθοριστικές επαφές την άλλη εβδομάδα θα έχουν αίσιο τέλος και την ερχόμενη σεζόν θα παίζει με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο παρελθόν ο Τσάβες έχει αγωνιστεί σε Σαν Λορέντζο, Γοδόι Κρουζ, Ατλέτικο Τουκουμάν, Νάπολι, Αλμιράντε Μπράουν και τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ιλιτς: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με τον ΠΑΟΚ"

Ο Μπράνα Ιλιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ και για όσα είχαν κυκλοφορήσει περί οριστικής μετακίνησής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον "Δικέφαλο"

Οπως γράφεται στην ιστοσελίδα novosti.rs, ο Ιλιτς δήλωσε για το ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ: " Από τον Φεβρουάριο έχουν γραφτεί διάφορα αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ήδη στον ΠΑΟΚ ανήκει ο Χαρίσης και ο Κοροβέσης. Φυσικά και δεν θα είχα πρόβλημα να αποτελέσω και εγώ μέρος του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ