ΠΑΟΚ

"Ανατέλλει πάνω από την ελληνική τραγωδία"

"Ανατέλλει πάνω από την ελληνική τραγωδία"
INTIME SPORTS

Αγγλικό περιοδικό μνημόνευσε τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, φιλοξενώντας στο σχετικό αφιέρωμα και δηλώσεις του μέλους του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Γιώτη Παναγιωτά.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει τα τελευταία χρόνια σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης, κάτι που αναγνωρίζουν, πλέον, και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα που φιλοξενήθηκε στο αγγλικό περιοδικό "The Business Magazine for the Football", με τίτλο "ανατέλλοντας πάνω από την ελληνική τραγωδία", στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην εξέλιξη του Δικεφάλου σε μία χώρα που βιώνει την κρίση και παρόλο που το 2012 βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής.

Οπως δήλωσε το μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώτης Παναγιωτάς, επί του θέματος: "Όλες οι ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά και διαφορετικά οικονομικά προβλήματα από το ταξίδι στο εξωτερικό για την προετοιμασία μέχρι τις μεταγραφές και τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ που συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μέσα από τον κόσμο του χάρη στο DNA του, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει καμία πολιτική και οικονομική αστάθεια της χώρας.

Αν και μιλάμε για ένα κλαμπ που δεν έχει κερδίσει τρόπαια ανάλογα (αριθμητικά) της 89χρονης πορείας του, μετράει φανατικό κόσμο παντού. Είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής ομάδα ακόμη και στους Έλληνες του εξωτερικού σε Αμερική, Καναδά, Γερμανία, Αγγλία, Αυστραλία και Ρωσία.

Η άφιξη του Φρανκ Άρνεσεν, η παρουσία του Ιγκόρ Τούντορ και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετράει πολλούς διεθνείς παίκτες στο δυναμικό του δείχνει πως η ομάδα θέλει να κινηθεί ευρωπαϊκά και να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά και επικοινωνιακά στην Ευρώπη".

Το αφιέρωμα έγινε τον προηγούμενο μήνα με αφορμή την οικονομική αβεβαιότητα που επικράτησε στην Ελλάδα μετά τα capital controls.

"Ανατέλλει πάνω από την ελληνική τραγωδία"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ