ΠΑΟΚ

Ανασύνταξη με το μυαλό στους χαφ στον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ρεπό, όμως ο ίδιος και οι συνεργάτες του αναλύουν τι δεν πάει καλά τελευταία και σχεδιάζουν το πλάνο που θα δώσει τις λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν διάγει την καλύτερη περίοδό του αγωνιστικά και αυτό πιστοποιήθηκε και την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ομάδα κάνει σκοτσέζικα ντους στον κόσμο της με τα αποτελέσματα της και έχει χάσει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που είχε από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς το έχει διαπιστώσει πρώτος και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού είχε τονίσει δημόσια ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός.

Το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ, μέχρι ενός σημείου, είναι δικαιολογημένο-καμία ομάδα δεν πάει σε φουλ ρυθμούς όλη τη σεζόν-και αυτό υπογράμμισε και την Κυριακή στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός.

Ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα που προβληματίζουν και απαιτούν άμεση διόρθωση. Αυτα αναλύει ο 40χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το βράδυ της Κυριακής. Ένα βασικό συμπέρασμά τους είναι ότι έχει χαθεί η κυριαρχική εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή.

Το πρόβλημα δεν δημιουργείται μόνο από τη συμπεριφορά των μέσων της ομάδας, αφορά στη συνολική λειτουργία.Ωστόσο, δεν μπορεί να παραλείψει κανείς από την ανάλυση πάνω σ' αυτό το ζήτημα την απουσία αμυντικού μέσου από τα τελευταία παιχνίδια.

Το αν έπρεπε να αγωνιστεί ο Κάτσε ή ο Χαρίσης περισσότερο είναι μία μεγάλη συζήτηση, πλέον όμως όλοι περιμένουν τη βελτίωση με την επιστροφή του Χοσέ Κάνιας.Ο Ισπανός δεν χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ γιατί είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του, την επόμενη Κυριακή με τον Πανιώνιο, όμως, θα είναι παρών και όλοι περιμένουν να δούνε άμεσα βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα.

Η τακτική προσαρμογή του Ενρίκε

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν τα ταχύρρυθμα μαθήματα προσαρμογής του Ενρίκε στην αμυντική τακτική της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ποιοτικός με τη μπάλα στα πόδια, παθιασμένος, όμως πρέπει να κολλήσει καλύτερα στο σύνολο και να αποφεύγει ατομικά λάθη.

Άλλωστε, αυτή η αδυναμία του ήταν που οδήγησε τον Ίβιτς να χρησιμοποιήσει δύο φορές τον Κρέσπο αριστερό μπακ. Ο Ισπανός είναι πιο αποτελεσματικός στο κέντρο της άμυνας και εκεί θα επιστρέψει, δίνοντας και πάλι τη θέση του αριστερού μπακ στον Λέοβατς.

Ιδιαίτερη σημασία στο ματς με τον Πανιώνιο

Οι αλλαγές θα γίνουν άμεσα με στόχο ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Το ματς θεωρείται κρίσιμο για την υπόθεση πλέι-οφ, οι τρεις βαθμοί κρίνονται υπεραπαραίτητοι και αυτό το μήνυμα θα περάσει από αύριο στα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ