ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Θέλουμε δουλειά"

Αναστασιάδης: "Θέλουμε δουλειά"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος μόνο από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Βααλβάικ παρουσιάστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απέφυγε να τοποθετηθεί για τους Μακ και Περέιρα, τονίζοντας ότι ακόμη είναι ανέτοιμοι, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο

"Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης, για μένα τα φιλικά είναι μέσα στο πρόγραμμα της προπόνησης, μας βοηθούν για να είμαστε όσο πιο γρήγορα και μεθοδικά έτοιμοι για τα επίσημα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ κακή, κάναμε πολλά λάθη, κρατούσαμε πολύ την μπάλα χωρίς λόγο.

Στο δεύτερο είπαμε να παίξουμε με τρριε πάσες και ήταν καλύτερα. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στην φιλοσοφία. Να παίζουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και κάθετα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, όχι γιατί κερδίσαμε αλλά λόγω της εικόνας", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Είμαστε κουρασμένοι, είναι πρωτόγνωρες οι προπονήσεις που γίνονται και για τους μικρούς και τους μεγάλους. Είμαι ικανοποιημένος από την θέληση. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμη".

Για την διάθεση για πρέσινγκ ψηλά που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος:
"Ετσι πρέπει, δεν γίνεται να παίξουμε αλλιώς".

Για τους Μακ και Περέιρα:
"Να τους δούμε πρώτα, είναι ανέτοιμοι ακόμη. Πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη και με τους διεθνείς και με αυτούς που ήρθαν. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ δουλειά".

Γιακουμής: Φέτος ξέρουμε που πατάμε

"Παρόλο που ήμασταν κουρασμένοι σήμερα δείξαμε παραπάνω στοιχεία από πριν και αποδείξαμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δεν παίζει κανένα ρόλο η νίκη στα φιλικά, απλώς βοηθάει στο να μην συνηθίσουμε στην ήττα" είπε αρχικά μετά τη νίκη επί της Βααλβάικ ο Αστέριος Γιακουμής και πρόσθεσε

"Σήμερα κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής, όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε πολύ στην πίεση του αντιπάλου, φάνηκε και σήμερα".

Για τα λάθη:
"Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη".

Για την επιβάρυνση από τις προπονήσεις:
"Δεν μπορεί κάποιος παίκτης αυτή τη στιγμή με τόση επιβάρυνση να βγάλει ολόκληρο 90 λεπτό. Υπάρχουν πολλά παιδιά στο ρόστερ που θα μας βοηθήσουν".

Για το γεγονός ότι το πρώτο επίσημο ματς φέτος είναι στις 21 Αυγούστου:
"Είναι σημαντικό, μας δίνει περισσότερο χρόνο για να περάσει ο προπονητής αυτά που θέλει στη ομάδα"

Κατέληξε λέγοντας:
"Φέτος η ομάδα είναι πιο ταπεινή, ξέρουμε που πατάμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ