ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Προβληματιζόμαστε για το γήπεδο"

Αναστασιάδης: "Προβληματιζόμαστε για το γήπεδο"

Η βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης έκανε ιδιαίτερη μνεία, ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη βροχόπτωση ενώ παράλληλα ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων του "Δικεφάλου", στην αναμέτρηση με τη Ντινάμο Μινσκ γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τιμωρίας. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γλύκο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να εφιστήσει την προσοχή των φιλάθλων του Δικεφάλου γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA.

"Πρέπει να πω πως είμαστε υποχρεωμένοι σαν ΠΑΟΚ να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια. Το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να δώσω και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του επί μίας μεγάλης ομάδας. Και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Για μας ο στόχος είναι κάθε ματς να το βλέπουμε όσο το δυνατό πιο σοβαρά, να προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και αυτό θα κάνουμε και αύριο", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας:

Για τη Ντινάμο και το ότι έχει πολλά επίσημα ματς: "Τερμάτισε 2η, παίζει πλέι οφ, έχει μπροστά της μία ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, την Μπάτε Μπόρισοφ. Είναι καλή ομάδα, πειθαρχημένη, όμως η ετοιμότητα των ομάδων θα φανεί αύριο".

Για τους Γκολάσα και Παπαδόπουλο και πόσο έτοιμοι είναι: "Ο Γκολάσα δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει στο παιχνίδι αυτό. Δεν βοηθά και ο καιρός. Ο Παπαδόπουλος είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, κάνει αρκετές μέρες προπόνηση, είναι και έμπειρος. Θα το δούμε στην πορεία πόσο είναι έτοιμοι και πότε μπορούν να βοηθήσουν. Το ίδιο και ο Κϊτσιου, που μπήκε στο πρόγραμμα προχθές. Το σημαντικό είναι πως όλοι είναι καλά".

Για τη σημασία μίας νίκης στο ξεκίνημα και για το αν μπορεί η ομάδα κάτι το παραπάνω: "Εμείς θα προσπαθήσουμε, στο κομμάτι της Ευρώπης που είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ να κάνουμε περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές. Τώρα δεν είναι ώρα να λέμε αυτά τα πράγματα. Εμένα δεν μ΄αρέσει να μιλάω για το αύριο.

Τώρα τι κάνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Εμένα με προβληματίζει το γήπεδο. Τώρα με τη βροχή προβληματιζόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Θα κάνουμε προπόνηση, θα χαλάσει το γήπεδο. Και μετά πρέπει να κάνουν και οι αντίπαλοι προπόνηση. Σκεφτήκαμε να πάμε στην Μεσημβρία, κι αυτό θα ήταν ταλαιπωρία. Έχω ευαισθησία με το γήπεδο, το ξέρετε, εμείς πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Για τον κόσμο: "Εμείς τον θέλουμε μαζί μας. Αλίμονο να μην τον έχουμε μαζί μας. Το έχουμε πληρώσει αυτό να μην τον έχουμε. Όμως θέλει προσοχή. Ήδη ήρθε ένα πρόστιμο για τη Ζίμπρου. 30.000 ευρώ. Είναι 5000 εισιτήρια. Είναι και το πρεστίζ είμαστε και υπότροποι, μας έχουν βάλει στο μάτι. Καταλαβαίνω και τον ενθουσιασμό, αλλά ,μπροστά στο συμφέρον της ομάδας δεν πρέπει να γίνεται τίποτα που να τη ζημιώσει. Μπροστά στο συμφέρον το οικονομικό και το αγωνιστικό δεν υπάρχει τίποτα".

Για την ταχύτητα της Ντινάμο: "Δεν με προβληματίζει τίποτα. Ποτέ δεν έχω κανένα πρόβλημα. τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, είτε είναι μεγάλος, είτε μικρός ο αντίπαλος. Αυτό κατά τη γνωμη τη δική σας. Για μένα όλοι οι αντίπαλοι είναι μεγάλοι, εσύ με την απόδοση τους κάνεις να φαίνονται μικροί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο".

Για το αν οι ευρωπαϊκοί αγώνες είναι επιπλέον κίνητρο: "Ότι είναι στόχος για τα παιδιά είναι στόχος και για τον προπονητή. Τους στόχους τους βάζει ο προπονητής. Μην κάνετε λάθος. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η Ευρώπη. Πάντα΄έλεγα ότι η Εθνική είναι ο καθρέφτης και η Ευρώπη είναι το καθρεφτάκι για μία χώρα. Και εμείς πρέπει αύριο να ανοίξουμε τα φτερά μας και να απλωθούμε στην Ευρώπη"

Ερώτηση από Λευκορώσο συνάδελφο: "Αν θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον Ουντότζι" με τον Αγγελο Αναστασιάδη να απαντά: "Ποτέ δεν κοιτάω μεμονωμένα έναν παίκτη, δεν ξεχωρίζω ποδοσφαιριστές, με νοιάζει η αντίπαλη ομάδα στο συνολό της"

Γλύκος: "Είναι στα δικά μας πόδια"

Ο Παναγιώτης Γλύκος από την πλευρά του αρχικά δήλωσε: "Είναι στόχος της ομάδας να είναι στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να προχωράμε".

Συνεχίζοντας τόνισε:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ντινάμο: "Η προετοιμασία μας για το ματς με την Ντινάμο ξεκινάει από σήμερα ώστε να δούμε σε κάποια βίντεο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Η νίκη είναι στα δικά μας τα πόδια και την τακτική που θα ακολουθήσουμε, παρά να δώσουμε βάση στον αντίπαλο".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας ματς: "Είναι σημαντικό που αύριο παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της ήττας είναι θετικό. Θέλουμε τη νίκη αύριο, τα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε τον χρόνο να τα δούμε".

Για τα φαβορί του ομίλου: "Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Σίγουρα η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με ιστορία, όπως κι εμείς. Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες στον όμιλο που δεν θέλω να της υποτιμήσω. Ολα πάντως θα φανούν μέσα στο γήπεδο".

Για τους λόγους που από το κακό ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σερί 3-0 υπέρ του: "Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Οι νίκες ήρθαν γιατί απλώς βρήκαμε τον ρυθμό μας. Εχουν γίνει αλλαγές από πέρσι και παιχνίδι με παιχνίδι βγαίνει η δουλειά που έχουμε κάνει"

Για τον κόσμο που θα έχει το δικαίωμα να δώσει και πάλι το παρών στις κερκίδες της Τούμπας: "Προσαρμοζόμαστε από το άδειο γήπεδο στο γεμάτο. Εμείς κοιτάμε περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο κόσμος φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο, χαιρόμαστε που θα είναι και πάλι κοντά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ