ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Παίζεται όλη η χρονιά"

Αναστασιάδης: "Παίζεται όλη η χρονιά"
INTIME SPORTS

Διαβάστε για το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τετάρτης ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Ζίμπρου.

Τα πράγματα στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη όσον αφορά στον αγώνα ρεβάνς με τη Ζίμπρου είναι πολύ απλά. Πρόκειται για τον πρώτο "τελικό" της χρονιάς, τον οποίο ο ΠΑΟΚ... Π Ρ Ε Π Ε Ι να κερδίσει.

Αυτό είπε, άλλωστε, και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα δίνοντας έτσι σε όλους να καταλάβουν τη σημαντικότητα του αγώνα τόσο για εκείνον όσο και για όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια.

Το πέρασε και στους παίκτες

Αυτήν τη λογική θέλησε να περάσει και στους παίκτες κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν το ματς με τους Μολδαβούς, που έγινε στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Έλληνας τεχνικός σε ομιλία που είχε, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πόσο σημαντικό είναι για όλους το συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Αύριο, παίζουμε όλη τη χρονιά", είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε αυτά που είχε πει πριν λίγη ώρα και στους δημοσιογράφους.

Ο έμπειρος προπονητής ξέρει πως να... ψήνει τους παίκτες του για τέτοια ματς. Είναι σίγουρο πως το... ψηστήρι θα συνεχιστεί και στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν το μήνυμα που έστειλε ο Άγγελος, θα ληφθεί από τους παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ