ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Ματς δίχως γυρισμό αυτό με την Ντινάμο"

Αναστασιάδης: "Ματς δίχως γυρισμό αυτό με την Ντινάμο"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Δείτε τι είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Μινσκ αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος. (VIDEO)

Την σημασία του αγώνα για το Europa League με την Ντινάμο Μινσκ υπογράμμισε ο Αγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στο PAOK TV. Συγκεκριμένα είπε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος :" Αυτό είναι πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες, για τους προπονητές. Προγραμματίζεις να παίξεις, αναβάλλεται, πας πίσω και όλα αυτά που έχει στο μυαλό σου και όλος ο προγραμματισμός πάει περίπατο. Και πάλι από την αρχή, δίχως να ξέρεις πάλι τι θα γίνει... Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Ντινάμο Μινσκ, ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα τέτοιο παιχνίδι, πολύ κρίσιμο για την ομάδα και την πορεία της στην Ευρώπη. Εχουμε ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι αυτό".

Για την κατάσταση της ομάδας: " Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε στην καλύτερη κατάσταση γιατί όλες αυτές οι αναβολές και όλα αυτά που έγιναν, τα περισσότερα είναι αρνητικά. Υπάρχουν και τα θετικά ότι έχουμε κάποια παιδιά που έχουν κάποια προβλήματα και θα κερδίσουν χρόνο όσον αφορά το να έρθουν γρήγορα. Γενικά υπάρχει πρόβλημα...".

Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ: " Η βαθμολογία τα λέει όλα. Συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε πως για εμάς είναι ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό. Δεν έχει να μπούμε σε λεπτομέρειες γι' αυτό το παιχνίδι. Πας, παίζεις και τελειώνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ