ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Γιατί να συμβεί αυτό με τον Βίτορ και τον Τζαβέλλα;"

Αναστασιάδης: "Γιατί να συμβεί αυτό με τον Βίτορ και τον Τζαβέλλα;"

Τι δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το επεισόδιο που είχε με τους Βίτορ και Τζαβέλλα, αλλά και τον αγώνα με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League (video).

Έντονο προβληματισμό για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε αυτόν και τους Τζαβέλλα-Βίτορ εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση, ενώ αρνήθηκε να χρίσει φαβορί τον "Δικέφαλο". Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το γεγονός ότι η Ζίμπρου έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: "Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα, ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι'αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ'αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα,πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει".

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ : "Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα με ενδιαφέρει η προετοιμασία".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: "Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο".

Για αυτούς που λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: "Απορώ ότι γίνεται αυτό και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος,αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω".

Για το επεισόδιο με Βίτορ και Τζαβέλλα: "Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν ναβρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό θέλει ο Θεός".

Για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας του: "Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος.Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς"

Σκόνδρας: "Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα που χρειάζεται"

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζίμπρου εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα ο Γιάννης Σκόνδρας. Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας μπακ:

Για τον αγώνα με την Ζίμπρου: "Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος. Έχουμε προετοιμαστεί σχεδόν δύο μήνες τώρα για αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς, αλλά πιστεύω έχουμε την ποιότητα και την ομάδα, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε σωστά και στα δύο παιχνίδια και πρέπει να φανούμε πάρα πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο."

Για το αν έχει εικόνα από την Ζίμπρου: "Δεν θα είναι εύκολη ομάδα. Ήδη έχει περάσει τρεις γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα δεν πέρασε τυχαία. Θα είναι σοβαρή ομάδα. Εμείς πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το αν θεωρεί ότι δεν πρέπει να σκέφτονται την ρεβάνς: "Είναι δύο παιχνίδια. Τα κοιτάμε ξεχωριστά. Θα θέλαμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Μακάρι να πάρουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Αυτό θα κάνουμε. Θα μπούμε δυνατά και θα δείξουμε ότι εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους."

Για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας : "Όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αυτό και αύριο.".

Για το τι σημαίνει ότι θα παίξει για πρώτη φορά φέτος ως κεντρικός αμυντικός: "Όχι δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θα παίξω όπου μου ζητήσει να παίξω ο προπονητής. Θα δώσω το 100%, κάτι που θα κάνουν όλοι οι συμπαίκτες μου."

Η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ