ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Δεν μπορείς να κάνεις λάθη με τη Φιορεντίνα"

Αναστασιάδης: "Δεν μπορείς να κάνεις λάθη με τη Φιορεντίνα"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εξήγησε με λεπτομέρειες που κρίθηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στους "βιόλα" για το Europa League.

Στα πολλά λάθη των παικτών του στάθηκε ιδιαίτερα ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα από την Φιορεντίνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Δεν κάναμε σχετόν τίποτα απ' αυτά που μπορούμε εκτός από το να τρέξουμε. Δώσαμε στον αντίπαλο φάσεις από δικά μας λάθη, δεν παίξαμε σύμφωνα με τις εντολές που δώσαμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα έμπειρη με παίκτες που παίζουν σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάνεις εδώ, θα το πληρώσεις. Εμείς αυτό πάθαμε σήμερα. Δεν νομίζω ότι τα λάθη έγιναν από τον σχηματισμό, αλλά επειδή νομίζαμε ότι είναι εύκολος αντίπαλος. Όταν πρεσάρει δεν μπορείς εσύ να παίζεις με τον ίδιο ρυθμό. Εμείς το πληρώσαμε αυτό. Απόδειξη αυτού είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο πάλι κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να τα κάνει επαγγελματική ομάδα.

Μπορώ να πω ότι είχαμε απέναντί μας μία ομάδα λίγο περισσότερο ομάδα από εμάς, με ξεκούραστους παίκτες. Εμείς κάναμε τα ίδια χιλιόμετρα με αυτούς, αλλά με αυτές τις ομάδες όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κρατάω την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, απλά, πρέπει τα παιδιά χωρίς εμπειρίες να μάθουν πως να λειτουργούν σε αυτό το επίπεδο. Δηλαδή, βασικά πράγματα, δεν γίνεται να χτυπήσει για ένα πλάγιο όταν η φάση εξελίσσεται μπροστά σου. Πρέπει να διορθωθούν αυτά".

Για το χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα: "Τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον ξέρω πολύ καλά. Είναι δύσκολα όταν δεν τον ικανοποιείς. Ο κόσμος σήμερα χειροκρότησε την προσπάθεια, βλέπετε ότι ο κόσμος εκτιμάει. Βλέπει τι γίνεται. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Είναι εύκολο να τον ευχαριστήσω με τα λόγια, εγώ θέλω με πράξεις. Από την πρώτη μέρα αυτό που είπαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι να κάνουμε μία προσπάθεια για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έχει πολλά χρόνια να πάρει μία μεγάλη χαρά”.

Για τον χρόνο που χρειάζονται οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ: "Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καθαρά προσωπικά λάθη, κάποια παιδιά χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Δεν αρκεί μόνο η δύναμη και το πάθος για να παίξεις με μία ομάδα σαν την Φιορεντίνα".

Σε ερώτηση αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ απάντησε: "Σημασία δεν έχει τι λέω εγώ. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλος... αποφασίζει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ