ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Αν χάσουμε, μένουμε εκτός"

Αναστασιάδης: "Αν χάσουμε, μένουμε εκτός"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης υπογραμμίζει συνεχώς στους παίκτες του την σημασία του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ντιναμό Μινσκ.

Την σημασία του εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ επισημαίνει ο Αγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πριν το ματς προπονητικού χαρακτήρα που δόθηκε στην Τούμπα το Σάββατο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης.

"Αν χάσουμε, μένουμε εκτός στόχων στην Ευρώπη. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να προετοιμαστούμε άριστα για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ", είπε ο Ελληνας προπονητής.

Το τελευταίο διάστημα έχει βάλει σε μια διαδικασία του παίκτες του για το ότι θα "έρθουν" συνεχόμενα ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια είναι ανάγκη να προσέχουν την εξωαγωνιστική τους ζωή αλλά και ότι δεν θα πρέπει να σκέφτονται το τι γίνεται στο πρωτάθλημα παρά μόνο να έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τους Λευκορώσους.

Γενικώς ο Αναστασιάδης υπογραμμίζει συνεχώς την σημασία του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ και βάζει τους παίκτες του στο κλίμα πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα παιχνίδι... τελικό.

Ο "Δικέφαλος" για να εξαρτάται από τις δικές του δυνάμεις σχετικά με την υπόθεση πρόκριση, θα πρέπει να κερδίσει την Ντιναμό καθώς αν φέρει ισοπαλία δεν θα πρέπει να κερδίσει η Γκιννγκάμπ στο εντός έδρας ματς με την Φιορεντίνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ