ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Τι βλέπουν τα ματάκια μας"

Αναστασιάδης: "Τι βλέπουν τα ματάκια μας"
INTIME SPORTS

Καυστικός ο Άγγελος Αναστασιάδης για την διαιτησία του Παππά στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. "Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο", "παρακάλεσα την Παναγιά για το πρωτάθλημα" τόνισε

"Δεν μπορείς να παίξεις μπάλα, όταν δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον αντίπαλο" τόνισε ο Αναστασιάδης σχολιάζοντας την παρουσία τυο Παππά στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

"Αν δεν βοηθήσει αυτή... Τι βλέπουν τα ματάκια μας" ήταν οι πρώτες λέξεις του Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

"Κοιτάξτε, δεν μπορείς να παίξεις μπάλα όταν δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εγώ από το καλοκαίρι είπα ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές και αυτό έγινε σήμερα.

Φορτωθήκαμε πάλι με κάρτες χωρίς να υπάρχει λόγος. Ερχόμασταν από δύο ήττες και είπαμε ότι πρέπει να κρατηθούμε στην κορυφή, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Κάναμε δύο γκολ, είχαμε ένα δοκάρι και ευκαιρίες.

Σήμερα τα παιδιά κατέθεσαν και τη ψυχή τους, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και κατά την διάρκεια του ματς και πριν το παιχνίδι. Συν το ότι ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος από εμάς. Πάντα οι αντίπαλοι έχουν μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης, το αντιμετωπίζουμε εδώ και πέντε μήνες αυτό. Κάποια στιγμή θα έρχονταν και οι κάρτες και μετά θα έπρεπε να βάλει το χεράκι της η Παναγιά και σήμερα το έβαλε. Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους σας".

Πρόσθεσε πως:

"Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για την διαιτησία, απαγορεύεται. Δεν θα παίξω κανενός το παιχνίδι. Όταν γνωρίζεις ότι ο άλλος έρχεται να σε σκοτώσει, προσέχεις. Εμείς θα παίζουμε κλεφτοπόλεμο μέχρι τον Μάϊο, εγώ παρακάλεσα την Παναγιά να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Θέλω να δώσει κουράγιο σε όλους μας. Με αυτό που έγινε σήμερα αγανακτεί ο κόσμος, αν αγανακτήσουμε κι εμείς θα βγούμε μπροστά και θα μας σκοτώσουν. Όσο και να με πιέζουν αυτοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο εγώ δεν θα το κάνω αυτό.

Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω αυτό, από τα 12 παίζω ποδόσφαιρο. Σαν προπονητής έχω μία 20ετία, δεν το έχω ξαναδεί το σημερινό. Είμαι εδώ για να το αντιμετωπίσω, δεν θα δώσουμε τροφή".

Κατέληξε λέγοντας:

"'Όταν αρχίσαμε το πρωτάθλημα, με το ρόστερ που είχαμε, γυρίστε στο καλοκαίρι και δείτε τι γράφατε. Θα καταλάβετε γιατί πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά και στους παίκτες μου. Με την Παναγιά θα προχωρήσουμε, όταν είναι μαζί μας ότι και να κάνουν αυτοί δεν θα τα καταφέρουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ