ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Είμαστε απείθαρχοι"

Αναστασιάδης: "Είμαστε απείθαρχοι"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε με τους παίκτες του μετά τη βαριά ήττα στα Γιάννενα και στάθηκε στα πολλά λάθη που κάνει ο ΠΑΟΚ στην διάρκεια των αγώνων.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του σε ομιλία που είχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (19/12).

Μία μέρα μετά την "βαριά" ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που γίνονται στα τελευταία ματς και ο "Δικέφαλος" δέχεται με ευκολία γκολ.Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστασιάδης είπε αρχικά:

"Συμβαίνουν κι αυτά μέσα σε μια σεζόν. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά" και συνέχισε:

"Όμως, πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στα τελευταία ματς δεχθήκαμε 10 γκολ κι αυτό σημαίνει ότι ήμασταν απείθαρχοι, γι' αυτό κάνουμε πολλά λάθη και δίνουμε στους αντιπάλους μας την ευκαιρία να φτάνουν στην περιοχή μας και να μας βάζουν γκολ".

Καταλήγοντας, βέβαια, πήρε πάνω την ευθύνη αυτής της συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών του λέγοντας: "Αυτό είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να το λύσουμε, για να προχωρήσουμε".

Βραβεύεται ο Κάτσε

Τέλος όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η βράβευση του Έργκους Κάτσε ως MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/12) στις 11:15 στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας.

Εγκαίνια στη νέα μπουτίκ

Εν τω μεταξύ, το άνοιγμα νέας μπουτίκ του συλλόγου έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σε μια έτσι κι αλλιώς “ασπρόμαυρη” πόλη, ο ΠΑΟΚ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του να αποκτήσουν ένα ακόμη στέκι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Το νέο PAOK FC City Store 1926 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι και υπόσχεται να δυναμώσει τον παλμό του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Το πάρτι των εγκαινίων της νέας ολοκληρωμένης sports boutique, PAOK FC City Store 1926 στη γωνία των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας διοργανώνεται με τη βοήθεια του δημοφιλούς ραδιοφωνικού σταθμού Zoo Radio, του οποίου γνωστοί DJs θα παίξουν μουσική και θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Οσοι παραβρεθείτε μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να συμμετέχετε σε μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στο πάρτι των εγκαινίων, κερδίζοντας δώρα φανέλες και tablet του ΠΑΟΚ.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται απέναντι από την Αγία Σοφία, στο ιστορικό Κόκκινο Κτίριο (Αγίας Σοφίας 31-Ερμού). Το 1926 εκτός από το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ, σηματοδοτεί το έτος που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Αγίας Σοφίας, της εκκλησίας που θυμίζει σε όλους την Κωνσταντινούπολη και τις ρίζες μας.

Εσείς έχετε 1926 λόγους να επισκεφθείτε το PAOK FC City Store – 1926 ένα μοναδικό “ασπρόμαυρο” κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να νιώσετε μέρος μιας σπουδαίας ιστορίας που ξεκίνησε τότε, σφράγισε ολόκληρη την πόλη και εξαπλώθηκε στη Μακεδονία, στην Ελλάδα και πλέον φτάνει σε κάθε άκρη του πλανήτη!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ