ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια"

Αναστασιάδης: "Αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άνοιξε τα χαρτιά του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε τις δηλώσεις του

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στη NOVA μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομάδες όπως η Νίκη Βόλου και ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Νίκη Βόλου και αντιμετωπίζει ο ΌΦΗ: "Αυτά είναι άσχημα πράγματα. Καλό θα είναι αυτά τα θέματα να λύνονται από την αρχή του πρωταθλήματος, γιατί μετά δημιουργούν πολλά προβλήματα και στις ίδιες τις ομάδες και στους φιλάθλους. Τι να κάνουμε; Είναι ένα από τα αρνητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν από το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να λύνονται από την αρχή του πρωταθλήματος, για να μην μπαίνουμε σε αυτές τις άσχημες διαδικασίες".

Για το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ Λουτσάνι: " Ήταν καθαρά ένα παιχνίδι προπόνησης. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, άλλα που είχαν προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στον Νομπόα και στον Παπαγιαννόπουλο για να δούμε που βρίσκονται. Ήταν ένα καλό τεστ".

Για την κατάσταση της ομάδας του μετά την "διακοπή": "Έχουμε προβλήματα με ιώσεις. Αυτό με προβληματίζει, γιατί αρκετά παιδιά λόγω της ίωσης έχασαν αρκετές προπονήσεις. Ελπίζω μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να είναι όλοι καλά".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Και η θέση του και ως ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Έχει έναν καλό προπονητή που είναι εκεί πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι κάτι θετικό γι' αυτούς. Θα χρειαστεί πολύ αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια για να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο. Όπως έχω πει και παλαιότερα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ