ΠΑΟΚ

Ανανέωση με Τζαβέλλα μετά τα πλέι οφ

Ανανέωση με Τζαβέλλα μετά τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ έστειλε το μήνυμα στο περιβάλλον του Γιώργου Τζαβέλλα, που ζήτησε οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο να γίνουν μετά τα κρίσιμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με την απόδοσή του τη φετινή περίοδο ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα πρέπει να επεκταθεί και μετά το καλοκαίρι του 2017 (όταν ολοκληρώνεται το ισχύον). Και οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να κλείσουν το θέμα πριν η συνεργασία των δύο πλευρών μπει στον τελευταίο χρόνο της.

Ήδη ο Λούμπος Μίχελ έχει στείλει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή το μήνυμα ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον διεθνή αμυντικό.

Η επιθυμία του ίδιου του Τζαβέλλα είναι, όμως, αυτό να συμβεί μετά τα πλέι οφ, αφού όλο το βάρος έχει πέσει σ’ αυτά. Κατά συνέπεια, με την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και Τζαβέλλας θα αρχίσουν να συζητούν και λογικά πριν την έναρξη της νέας περιόδου ο έμπειρος αμυντικός θα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ενδιαφέρον (και) από Ομόνοια για Κουλούρη

Εξάλλου, κινητικότητα υπάρχει και για έναν άλλο παίκτη που ανήκει στον ΠΑΟΚ και παίζει δανεικός στην Ανόρθωση. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο 20χρονος επιθετικός, έχει πετύχει 12 γκολ φέτος με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου που θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου. Ενδιαφέρον δείχνει τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και η Ομόνοια.

Ωστόσο, το μέλλον του Κουλούρη κρίνεται από το τι θα εισηγηθεί ο προπονητής που θα έχει τα ηνία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ