ΠΑΟΚ

Ανανέωσε ως το 2019 στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος

Ανανέωσε ως το 2019 στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος
Γλύκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2019. (PHOTO).

ΠΑΟΚ και Παναγιώτης Γλύκος είχαν, εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες, δώσει τα χέρια για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2017. Τη Δευτέρα (21/11) η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της συμφωνίας, βάσει της οποίας ο 30χρονος γκολκίπερ θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Γλύκος, σε δηλώσεις του με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: "Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για εμένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Ανανέωσε ως το 2019 στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ